Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Bogdan - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Bogdan - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie pe hol, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Bogdan - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Televizor

Informații generale

Casa Bogdan din Crișan – Delta Dunării.

Casa Bogdan din Crișan se află situată pe malul drept al brațului Sulina mila 13-14, localitatea Crișan.

Casa Bogdan din Crișan oferă celor care ne calcă pragul cazare, masa, plimbări agrement și bine înțeles partide de pescuit (la toate speciile de pești) alături de personalul nostru calificat.

Casa Bogdan din Crișan vă oferă cazare în camere cu băi proprii și băi pe hol, cu internet, tv, aer condiționat, frigider în pensiune, acces la grătar. Turiștii nu au acces la bucătărie.

Terasa casei Bogdan din Crișan situată pe malul apei va invită să savurați o cafea sau chiar, un moment de relaxare în mijlocul naturii. Pentru pescari oferim ghid calificat pentru toată delta. Accesul la pensiune se face
-luni, miercuri și vineri cu nava Pasager de la Tulcea orele 13. 30 preț 25 lei/pers. Sosire Crișan ora 16. 00
-marți, joi ce nava Catamaran de la Tulcea preț 25 lei/pers. Plecare 13. 30 sosire Crișan ora 15. 45
-în fiecare zi nave rapide ora 13. 30 preț 50 lei/pers. Plecare Tulcea ora 13. 30 sosirae Crisan ora 14. 30
-cu ambarcațiunile pensiunii din loc. Murighiol preț 60 lei/pers. – durată cursă 1 ora. (pentru 4 pers. ) ajunși la Murighiol parcați mașina într-o parcare pazită, unde vă așteptăm noi. Vă îmbarcați în bărci și în drumul spre pensiune veți profita de unul dintre cele mai frumoase trasee
-port Murighiol-braț Sf. Gheorghe-loc. Uzlina-canal Uzlina-lac Uzlina-lac Isac- canal Litcov-canal Lung-brat Sulina-loc. Crișan.

Vă așteptăm numai la noi vă puteți întâlni cu captura vieții.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Cutie de valori
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Masă de ping-pong
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult