Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Sarti - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person
  Preţ de la:
  150 lei
  Rezervare

  Facilităţi în cameră: Articole gratuite de toaletă, Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Sarti - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person
  Preţ de la:
  250 lei
  Rezervare

  Facilităţi în cameră: Articole gratuite de toaletă, Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

Informații generale

Casa Sarti din Eșelnița – Cazanele Dunării.


Situată pe drumul național 57 ce face legătura între Orșova și Moldova Nouă, Casa Sarti șin Eșelnița vă așteaptă să petreceți un weekend sau chiar o perioadă mai lungă pe Clisura Dunării. Fie că alegeți să călătoriți alături de grupul de prieteni fie că alegeți să mergeți alături de familie, Casa Sarti din Eșelnița este locația pe care ar trebui să o alegeți.

Facilități

Clasificată cu 3 stele, Casa Sarti pune la dispoziția dumneavoastră toate dotările necesare pentru o vacanță  de vis.

Cu o capacitate de 12 locuri de cazare distribuite în 5 camere duble matrimoniale și un apartamente pentru 2 adulți și 2 copii, Casa Sarti din Eșelnița vă așteaptă Pe Clisura Dunării. La solicitarea dumneavoastră, se pot asigura paturi pliante suplimentare, fără majorarea taxei de cazare.

Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar, și articole gratuite de toaletă. Pentru ei romantici sau chiar pentru iubitorii de natură recomandăm o cafea servită în fiecare dimineața pe balconul fiecărei camere sau un pahar de vin la apus. În Clisură apusul este formidabil.

Căldura zilelor toride de vară poate să fie atenuată utilizând instalațiile de aer condiționat existente în fiecare cameră și în toate spațiile interioare. Unitatea de cazare funcționează și în zilele răcoroase de iarnă, fiind dotată cu sistem de încălzire centrală.

Exterior

La Casa Sarti din Eșelnița beneficiați de spații verzi ample, de o liniște absolută întreruptă doar de ciripitul păsărilor din pădurile învecinate, precum și de o priveliște mirifică, cu un farmec greu de egalat.

O zi cu prietenii nu poate fi altfel decât un grătar și multă voie bună. Puteți petrece astfel de clipe la foișorul cu grătar și plită, beneficiind de dotările bucătăriei, echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface poftele culinare.

Cei mici se pot răcori în piscina gonflabilă pentru copii iar cei mari vor uita de griji pentru câteva zile.

Serile răcoroase de iarnă recomandăm să le petreceți în fața șemineului cu o carte bună și un pahar de vin roșu, iar în zilele de vară puteți merge în drumeții sau plimbări cu barca.

Ce vizităm?

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Nu se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Se acceptă plata cu tichete de vacanță
 • Foișor în curte
 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Acces la bucătărie
 • Frigider
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult