Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Forest Retreat Spa din Măciuca - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Încălzire centrală, Minibar, Televizor LCD, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  Cazare + Mic-dejun + Acces SPA

  În timpul săptămânii (L-J)

  220 lei/noapte

  În weekend (V-D)

  250 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Forest Retreat Spa din Măciuca - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Încălzire centrală, Minibar, Televizor LCD, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  Cazare + Mic-dejun + Acces SPA

  În timpul săptămânii (L-J)

  220 lei/noapte

  În weekend (V-D)

  250 lei/noapte

Informații generale

Forest Retreat Spa din Măciuca – Oltenia.

Forest Retreat Spa din Măciuca vă oferă ambianța perfectă pentru un concediu în mijlocul naturii, acolo unde modernul întâlnește liniștea și relaxarea.
Situat în satul Oveselu, la doar 60 de km de municipiul Craiova, dar și de municipiul Râmnicu Vâlcea, Forest Retreat Spa din Măciuca este locația ideală pentru o evadare din urbanul aglomerat, o evadare spre sănătate și liniște.

Pensiune

Cu o capacitate de cazare de 26 de locuri în 7 camere duble matrimoniale și 6 camere duble twin, Forest Retreat Spa din Măciuca vă așteaptă într-o locație modernă și cochetă special creată pentru dumneavoastră. Camerele mari, spațioase, cu un design modern și un ambient perfect al lemnului masiv cu dotările de ultimă generație, vă invită să petreceți clipe de neuitat în cadrul resort-ului. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, produse pentru igienă, uscător de păr, televizor LCD, cablu T.V., aer condiționat pentru zilele toride de vară și încălzire centrală pentru friguroasele zile ale iernii. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit atât în camere cât și în central SPA. Pentru un confort sporit, minibarul din fiecare cameră vă sta la dispoziție, toate acestea numai la Forest Retreat Spa din Măciuca.

Centrul SPA

La doar câțiva metri de pensiune vă așteaptă un centru SPA ultramodern, care vă pune la dispoziție toate serviciile pentru un sejur ce îmbină liniștea și contemplarea. Produsele speciale, pensonalul calificat, dar și calitatea serviciilor recomandă Forest Retreat Spa din Măciuca. Piscină exterioară sezonieră, sezlonguri, piscină interioară, dușuri emoționale, saună umedă și uscată dar și salină, o parte din serviciile oferite de Forest Retreat Spa din Măciuca pentru ca dumneavoastră să vă petreceți concediul mult dorit pe teritoriul plin de istorie al Olteniei. Ambianța perfectă dintre piatră și lemn se regăsesc încă de la intrare și vă însoțesc pe tot parcursul călătoriei prin lumea ce o deschide pentru dumneavoastră Forest Retreat Spa din Măciuca.

Relaxare

La final, după o zi de înot, masaj sau o vizită la sala de fitness, camera de relaxare vă așteaptă pentru contemplare și pentru a putea privi minunățiile naturii ce se oglindesc în peretele cu muschi natural pentru un plus de oxigen și sănătate.
În timp ce dumneavoastră vă relaxați pe unul din terenurile de tenis, fotbal sau volei, cei mici beneficiază de un loc de joacă special creat și amenajat pentru ei. Acesta beneficiind de o amplasare extraordinară în mijlocul grădinii, unde verdele și natura predomină creând peisaje de basm.

Atracții turistice

Pentru că zona are o importanță turistică deosebită nu puteți parăsi Oltenia și județul Vâlcea fără să vizitați cele 4 conace boierești de la Măciuca sau plantațiile viticole de la Drăgășani. Apoi, vă învităm la o incursiune în viața monahală prin mănăstirile Dobrușa, Mamu și Stănești. Mai departe urmăm drumul ceramicii spre Lungești, iar apoi spre conacele din lunca Oltețului.
Vă invităm cu drag să vizitați județul Vâlcea, comuna Măciuca și Forest Retreat Spa din Măciuca pentru a descoperi frumusețile naturii create, descoperite și redescoperite pe meleaguri românești.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Oltenia, Cazare Măciuca, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimenatre.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Jacuzzi cervical
 • Terapie cu pietre bazaltice
 • Terapie cu uleiuri esențiale
 • Reflexoterapie
 • Hammam
 • Dușuri emoționale
 • Cameră de relaxare
 • Împachetări
 • Teren de volei
 • Salină
 • Sezlonguri
 • Gradină interioară
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Lounge - Bar
 • Recepție deschisă non-stop
 • Seif la recepție
 • Teren de tenis
 • Jacuzzi
 • Închirieri de biciclete
 • Teren de fotbal
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sala conferinţe
 • Sală fitness
 • Saună
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Lotrului

Valea Lotrului

Valea Lotrului este o zonă turistică deosebită ce impresionează prin peisajele naturale și bogățiile locurilor, atrăgând foarte mulți iubitori de natură și nu numai.

Râul Lotru separă Munții Latoriței de cei ai Lotrului. Râul a fost direcționat prin numeroasele lacuri de acumulare care au făcut zona cu cea mai mare amenajare hidrografică din țară.

Lacul Vidra aflat la o altitudine de 1289 m este rezervorul principal al sistemului hidro-energetic Lotru. Iar prin tunelurile subterane de 150 km colectează apele afluenților Lotrului și ale lacurilor de acumulare Petrimanu și Galbenu, de pe râul Latorița.

Astfel Valea Lotrului începe în dreptul orașului Brezoi, acolo unde râul Lotru întâlnește Oltul. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă Valea Oltului pe șoseaua E81 dinspre Sibiu sau dinspre Râmicu-Vâlcea.

Frumusețea locurilor a transformat această zonă într-o adevărată atracție turistică.

Cea mai veche stațiune din această zonă este Voineasa. Dar așezări de o frumusețe rară găsim și la Mălaia, Brezoi și Ciungetu.

Lacurile de acumulare din zonă sunt Bradișor, Petrimanu, Vidra. În jurul lor peisajul este natural, pur și deosebit de frumos.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își așteaptă turiștii să o descopere!

Sursă foto: ramnicuvalceaweek.ro

 


Obiective turistice

Cheile Latoritei sunt situate în sudul Munților Latoritei și în partea de nord a Munților Căpățânii, au o lungime de 5 km, iar pereții care mărginesc valea sunt alcătuiți din roci cristaline și granit. Accesul se face pe șoseaua ce pleacă din Brezoi spre Ciunget și apoi pe un drum asfaltat spre cabana Petrimanu. Principalele atracții aici sunt:Cascada Apa Spânzurată, Piatra Fetii, Piatra cu Găuri, etc.

Lacul Petrimanu a fost construit în anul 1977 și se află în Munții Latoritei la o altitudine de 1130 m cu o suprafață de 17 ha, este un lac de acumulare satelit menit să îmbogățească apele lacului Vidra. Accesul este destul de dificil, dar frumusețea și sălbăticia peisajului este aproape ireală.

Lacul Vidra este un lac de acumulare antropic, fondat în anul 1972 cu o lungime de 9 km, amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de stațiunea Voineasa și este înconjurat de păduri de molid.

Stațiunea Voineasa se află pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete.
Citește mai mult