Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea La Bella Vista din Poiana Negri - Camera dublă în regim single

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Minibar, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de numărul de nopți astfel:
  Tarif Recepție Maximal Tarif cu Reducere (Minim 2 Nopti)
  16.05.2016 – 15.09.2016 200 lei/noapte

  180 lei/noapte

  Toate tarifele includ: Mic dejun, Internet, acces zona SPA.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea La Bella Vista - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Minibar, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de numărul de nopți astfel:
  Tarif Recepție Maximal Tarif cu Reducere (Minim 2 Nopti)
  16.05.2016 – 15.09.2016 260 lei/noapte

  230 lei/noapte

  Toate tarifele includ: Mic dejun, Internet, acces zona SPA.

   

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea La Bella Vista - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Minibar, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de numărul de nopți astfel:
  Tarif Recepție Maximal Tarif cu Reducere (Minim 2 Nopti)
  16.05.2016 – 15.09.2016 300 lei/noapte

  280 lei/noapte

  Toate tarifele includ: mic dejun, Internet, acces zona SPA.

   

Informații generale

Pensiunea La Bella Vista din Poiana Negri – Bucovina.

Pensiunea La Bella Vista din Poiana Negri este locul pe care îl puteți alege cu maximă încredere dacă vă doriți un concediu relaxant și încărcat de energia pozitivă a naturii.

Localizată într-un cadru feeric, între rezervaţia naturală 12 Apostoli şi Vârful Ouşorul, la doar câteva minute de izvoarele cu apă minerală, Pensiunea La Bella Vista din Poaina Negri se recomandă prin serviciile moderne dar și prin designul modern combinat cu tradiționalul bucovinean.

Cu o capacitate totală de 30 de locuri de cazare în 12 camere duble și 2 apartamente Pensiunea La Bella Vista din Poiana Negri își întampină clienții și le promite un sejur încărcat de amintiri în una dintre cele mai frumoase stațiuni din Bucovina.

Pe langa confortul sporit îmbinat cu aspectul modern toate camerele beneficiază de televizor, cablu T.V., baie proprie cu echipamente moderne, saltea ortopedică tratată antiseptic și acces gratuit la internet Wi-Fi. Unele camere au balcon cu vedere spre rezervația naturală 12 Apostoli iar camerele duble beneficiază de minibar.

Pensiunea La Bella Vista din Poaina Nergri pune la dispoziția turiștilor un restaurant cu meniu diversificat, acesta cuprinzand preparate tradiționale dar și preparate  din bucătăria internațională. Restaurantul nu este singurul punct forte al pensiunii, în incinta acesteia găsindu-se și un centru SPA unde beneficiați de saună umedă, saună uscată, salină, jacuzzi, sală de fitness dar și o imensă piscină interioară cu apă la temperatura camerei. Iazurile din curtea pensiunii vă promit un concediu relaxant având posibilitatea să pescuiți contra cost. Parcarea este gratuită și este monitorizată video pentru un grad ridicat de securitate. Foisorul are o capacitate de 40 de locuri. Barbecue-ul este utilizat exclusiv pentru prepararea produselor oferite de pensiune. Pentru siguranța alimentară, nu se acceptă produse aduse de clienti.

Pentru că nici o excursie în Bucovina nu este completă fără a vizita atracțiile turistice ale zonei vă recomandăm Mănastirea Putna, Mănăstirea Dragomirna, Mănăstirea Voroneț cunoscută pentru ”albastrul de Voroneț” unic  în lume.  Nu trebuie ocolite nici Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean sau Casa Memorială Ciprian Porumbescu.

 

 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Poiana Negri, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Saună uscată
 • Sală de fitness
 • ATV
 • Bar
 • Biliard
 • Darts
 • Grătar/Barbeque
 • Hidromasaj
 • Masă de ping-pong
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sanie trasă de cai
 • Saună
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult