Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea PGM Spa&Lounge - Închiriere integrală

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Garderobă/dulap, Articole de toaletă, Încălzire centrală, Televizor LCD, Uscător de păr

  Preț închiriere în weekend – 950 lei/noapte/pensiune

  • Acces Centru SPA în timpul săptămânii: 350 lei/zi
  • Acces Centru SPA în weekend: 450 lei/zi

Informații generale

Pensiunea PGM Spa&Lounge din Rânca – Transalpina.

Plecând din Novaci și urmând ”Drumul Regelui” așa cum este supranumită șoseaua Transalpina, ajungem în Stațiunea Rânca, cea mai importantă stațiune montană din județul Gorj.

La doar 300 metri de centru stațiunii și de pârtiile de ski ajungem la Pensiunea PGM Spa&Lounge din Rânca, o unitate de cazare cochetă și perfectă pentru grupurile de prieteni sau pentru familiile care aleg să-și petreacă un sejur de neuitat la Rânca.

Încă de la intrare suntem întâmpinați de un decor modern și de un living spațios care este utilat cu toate cele necesare pentru ca șederea la Rânca să fie de neuitat.

Facilități

Cu o capacitate de cazare de 10 locuri distribuite în 3 camere duble matrimoniale și o cameră family cu pat matrimonial și 2 paturi suprapuse. Doua camere beneficiază de baie proprie în timp ce alte două au baie comună.

Zona de lounge pune la dispoziția oaspeților un loc cu o priveliște superbă unde vă puteți servi ceaiul sau cafeaua care sunt din partea gazdelor despre care v-am spus că sunt foarte primitoare.

Bucătăria este complet echipată și beneficiază de loc pentru servit masa, cuptor, plită electrică, frigider pentru păstrarea alimentelor dar și cuptor cu microunde. Accesul la bucătărie se face prin exteriorul unității de cazare.

În imediata apropiere a bucătăriei găsim un spațiu pentru grătar unde puteți prepara mâncarea dorită pentru prânz sau cină.

SPA

Centrul SPA din cadrul Pensiunii PGM Spa&Louge este unul modern cu puternice accente orientale. Aici veți beneficia de un bazin încălzit cu hidromasaj, bazin ce are o capacitate de 10 locuri, duș ambiental și chiar o saună finlandeză de unde puteți privi în tihnă spre fabulosul peisaj al stațiunii.

Ce vizităm?

Dacă alegem stațiunea  în timpul iernii pentru practicarea sporturilor montane, atunci trebuie să știți că Rânca beneficiază de 3 pârtii cu diferite nivele de dificultate.

Punctul de atracție principal îl reprezintă șoseaua Transalpina ce face legătura dintre Novaci și Obârșia Lotrului. Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și ajunge în Pasul Urdele la 2.228 metri.

Vă recomandăm cu drag un sejur la Pensiunea PGM Spa&Lounge din Rânca.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transalpina, Cazare Rânca, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este posibilă solicitarea unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Lounge
 • Bucătărie complet echipată
 • Acces la Centrul SPA
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare supravegheată video
 • Grătar/Barbeque
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transalpina

Transalpina

Zona turistică Transalpina

Transalpina mai este cunoscută și sub denumirea Drumul Regelui și traversează Munții Parâng din Carpații Meridionali de la N la S, făcând legatura între orașele Novaci jud. Gorj și Sebeș jud. Alba.

Este singurul drum din țară pe care se poate ajunge cu mașină până la nori și chiar deasupra lor. Transalpina fiind mult mai înaltă decât Transfăgărășanul ajungând la o altitudine de 2145m în Pasul Urdele. Soseaua este mult mai veche, dar și mai puțin celebră.

Deoarece este un drum alpin, pe perioada iernii este închis. Porțiunea Obârșia Lotrului-Rânca este înzăpezită mai mult de 6 luni pe an.

Cu siguranță este cel mai frumos drum din România deoarece a păstrat sălbăticia locurilor înconjurătoare din cauza accesului dificil și al izolării.

Peisajele pitorești străbătute de această șosea prin Munții Parâng vor încânta privirile turiștilor care cu siguranță vor păstra gândul de a se reîntoarce în minunata călătorie pe Transalpina.

Zona este ideală pentru un sejur relaxant. Aerul curat de munte și peisajele alpine sunt adevărate tratamente pentru oboseală și stres.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat în zonă localități turistice în care veți găsi cazare la prețuri avantajoase.

Alegând un sejur în această zonă alegeți un concediu printre nori sau deasupra lor!

Sursă foto: panoramio.com


Obiective turistice

Transalpina este cel mai înalt drum rutier din România cât şi din întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, atât din ţară cât şi din afara ei, atingând altitudinea maximă (2145 m) în Pasul Urdele. Transalpina traversează Munţii Parâng de la N la S fiind paralelă cu Valea Oltului şi Valea Jiului, între care se află, şi leagă Localitatea Sălişte din Jud. Sibiu de Localitatea Novaci din Jud. Gorj.

Lacul Gâlcescu este un lac glaciar amplasat la o altitudine de 1925 m în Munții Parâng și este declarat monument al naturii, iar împrejurimile constituie o rezervație naturală (floristică, geologică și peisagistică), fiind considerat o perlă a Munților Parâng.

Lacul Oașa este un lac de acumulare pe râul Sebeș situat la o altitudine de 1255 m, la granița județelor Alba și Sibiu în Munții Șureanu, este cel mai mare dintre lacurile de acumulare amenajate pe cursul râului Sebeș.

Peștera Polovragi este situată la o altitudine de 670 m și are o lungime de aproape 10 km, fiind una din cele mai lungi peșteri din România, iar o porțiune de 900 m este electrificată și luminată.

Stațiunea montană Râncaeste amplasată în Munții Parâng la altitudinea de 1600 m și este atractivă pentru practicarea sporturilor de iarnă precum: ski, snowboard, snowmobil, ski de tură, dar și vara pentru practicarea sporturilor cu motor, bicicletă, ATV și parapantă, și pentru superbele peisaje montane, stațiunea fiind una din frumusețile naturale ale țării.
Citește mai mult