Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Turistic Forest Ecvestru - Cameră Single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Turistic Forest Ecvestru - Cameră Dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Turistic Forest Ecvestru - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, TV, Uscător de păr

Informații generale

Complex Turistic Forest Ecvestru din Suceviţa – Bucovina.

Complex Turistic Forest Ecvestru din Suceviţa își începe poveste încă de pe vremea imperiului Austro-Ungar, vremuri în care aici era o veche fabrică de cherestea.

Astăzi, vechea fabrică de cherestea a prin o nouă viață și este inima complexului Complex Turistic Forest Ecvestru din Suceviţa, cladirea este formată din 3 corpuri de clădire C01, C04 şi C11:

Corpul C01 este alcătuit din 5 camere cu pat matrimonial și o suită cu două camere, având fiecare paturi matrimoniale;

Corpul C04 are 4 camere – 2 cu paturi matrimoniale și 2 cu câte două paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putând fi interconectată cu una cu paturi matrimoniale.

Corpul C11 are 11 camere 8 cu paturi matrimoniale și 3 camere cu două paturi simple două dintre acestea putând fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

Capacitatea de cazare în acest moment este de 44 de locuri (fără paturi suplimentare).
Fiecare cameră are în dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscător de păr. Se oferă parcare proprie pentru fiecare client.

Pentru copii exista un loc de joacă special amenajat.

Pe toata durata şederii puteți beneficia de serviciile oferite de restaurantul nostru precum și de cele oferite de clubul sportiv.

Restaurantul de la Complex Turistic Forest Ecvestru din Suceviţa

La parterul pensiunii funcționează un restaurant cu bar, având o capacitate de 60 locuri.

Restaurantul este dotat ultra-modern, asigurând meniuri tradiționale locale.

Aici puteți servi masa după cum urmează:

 • mic dejun: 07:00 – 09:30;
 • prânz: 12:00 – 15:00;
 • cina: 18:30 – 22:00;

De asemenea, în intervalul orar 15:00 – 18:30 se pot comanda gustări la bar.

Pentru cei cazați în pensiunea noastră bonurile consumate în bar sau restaurant pe care le-ați semnat vor putea fi automat postate în contul dumneavoastră și achitate la plecare. Masa poate fi servită și pe terasa restaurantului nostru.

Clubul sportiv FOREST ECVESTRU a fost înființat la începutul anului 2011. Clubul nostru a participat la aproape toate concursurile organizate în Romania de la data înființării lui obținând rezultate foarte bune.

Sala conferințe

Complexul turistic Forest Ecvestru Park vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi și cu o sala de conferințe. Sala are în dotare 40-60 locuri, videoproiector și  aer condiționat.

Vă recomandăm cu încredere Complex Turistic Forest Ecvestru din Suceviţa atât pentru sejururile cu familia cât și pentru întâlnirile de afaceri!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Sucevița, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.
Se acceptă paturi suplimentare

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Livadă
 • Bar
 • Echitaţie
 • Fermă proprie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Internet
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sanie trasă de cai
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult