Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bușta House - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Cablu TV, Internet, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bușta House - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Cablu TV, Internet, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bușta House - Cameră muzeu (dublă twin)

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Cablu TV, Internet, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bușta House - Cameră Triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Cablu TV, Internet, TV, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Bușta House din Bogdan Vodă – Maramureș.

Pensiunea Bușta House din Bogdan Vodă este o locație rustică unde puteți petrece o vacanță minunată în Maramureșul istoric.

Busta House este situată la 800 de metri de la intrarea în Bogdan Vodă, la 30 de metri de șosea, înconjurată de copaci, într-un cadru liniștit.

Pensiunea Bușta House din Bogdan Vodă dispune de 5 camere, decorate în stil tradițional, specific maramureșean. Camerele au acces la baie comună, cu toate facilitățile necesare. Fiecare cameră dispune de TV, uscător de păr, balcon, internet. La Bușta House vă veți simți ca acasă având la dispoziție toate cele necesare! De asemenea, aveți acces la o bucătărie complet utilată și la sala de mese. Însă vă puteți relaxa și puteți alege să gustați din din preparatele gustoase, specifice zonei Maramureșului, preparate de gazda noastră, din ingrediente naturale produse în gospodăria proprie.

La Pensiunea Bușta House din Bogdan Vodă aveți o terasă afară, unde puteți servi masa în zilele însorite sau vă puteți relaxa. Vă puteți distra și petrece timpul liber cu jocuri de divertisment (rummy, table, șah), și se pot organiza mese festive.

De la Bușta House din Bogdan Vodă puteți porni în descoperirea zonei Maramureșului. Se pot vizita bisericile de lemn, care se află în patrimoniul UNESCO, de pe teritoriul Maramureșului: Biserica Dragomirești, Bârsana, Rohița; Cimitirul Vesel de la Săpânța și tradițiile și obiceiurile din maramureșul istoric. De asemenea, se organizează plimbări cu căruța sau sania, peiscuit și scăldat în râu. Este un loc ideal pentru o vacanță în natură, într-o zonă rustică, cu tradiții și obieciuri specifice.

Vă invităm la Bușta House din Bogdan Vodă pentru a petrece un sejur de neuitat, departe de strsul cotidian, în inima Maramureșului, zonă unică și valoroasă a patrimoniului românesc!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

După ora 12:00

Ora de plecare

Până la ora 12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Șah
 • Table.
 • Servicii de spălătorie
 • Rummy
 • Parcare gratuită
 • Organizare de evenimente
 • Carți de joc
 • Plată cu cardul
 • Fier de călcat
 • Bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Living
 • Sală de conferinţe
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • Transport auto
 • Uscător de păr

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Maramureş

Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.

Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.

Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.

Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.

Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km²,  în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.

Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.

Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.

Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.

Foto: Arian Adventures


Obiective turistice

Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.

Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.

În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult