Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Casa Poveste în Bucovina - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  13.07.2015 – 31.12.2015 150 lei/zi 150 lei/zi 135 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Casa Poveste în Bucovina din Câmpulung Moldovenesc – Bucovina.

Povestea noastră a început în inima Bucovinei din dragostea de a păstra şi reînvia tradiţiile locului.

De-a lungul anilor, am adunat numeroase acareturi pe care le veţi regăsi în cele trei case bătrâneşti tipice Ocolului Campulungului de Bucovina.

Casele datează de la sfârşitul secolului Xix începutul secolului xx având perfect conservată structura din lemn şi estetică vremii.

Pensiunea Casa Poveste în Bucovina din Câmpulung Moldovenesc este situat în partea nordică a Masivului Rarău, pe valea pârâului Sandru, oferind oaspeţilor săi o oază de linişte în mijlocul naturii. El se întinde pe o surafata de aproximativ 2 hectare şi cuprinde un iaz în care puteţi pescui crapi şi caraşi, un foişor cu grătar şi ‘rula’ (cuptor), cât şi loc de joacă pentru copii şi parcare proprie.

Pensiunea Casa Poveste în Bucovina din Câmpulung Moldovenesc are o capacitate de cazare de 18 locuri, punându-vă la dispoziţie 9 camere (5 camere cu pat matrimonial, 4 camere cu pături duble). Toate camerele dispun de televizor cu antenă satelit, minibar, internet şi baie proprie. Fiecare cameră este personalizată.

Pensiunea Casa Poveste în Bucovina din Câmpulung Moldovenesc vă întâmpină cu bucate tipic bucovinene preparate din produse naturale provenite din gospodăria proprie şi de la producătorii locali.

Pensiunea vă pune la dispoziţie un living generos de aproximativ 40 locuri pentru luat masa.

Gospodinele noastre vă aşteaptă cu borş de sfeclă roşie, ciorbă rădăuţeană, hribi cu smântână şi mămăliguţă, tochitură cu mămăligă de barabule, balmuş cu lapte acru, plăcinte ‘poale-n brau’, chiroste, cnedeli şi multe alte bunătăţi specifice zonei. Vă vom cinsti cu afinată, zmeurată, cireșată, pelinaş şi vin de casă după pofta inimii.

Seara, vă puteţi retrage în zona de relaxare, şezând pe laiţă citind o carte din bibliotecă proprie, jucând cărţi, table sau remi cu prietenii sau planificându-vă excursiile din ziua următoare în dulcea Bucovină.

În orice moment al zilei o alternativă de relaxare poate fi sauna sau jacuzzi-ul.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare doar pentru copii. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Sală de fitness
 • Solar
 • Râu în curte
 • Plată cu cardul
 • Livadă
 • Piscină
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Saună
 • Seif
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult