Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Cerbul - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, TV

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Cerbul - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, TV

Informații generale

Pensiunea Cerbul din Putna – Bucovina.

Pensiunea Cerbul din Putna este o locație primitoare, cu gazde ospitaliere, unde veți petrece o vacanță minunată, într-un loc mirific și plin de smerenie – Putna din frumoasa Bucovina.

Pensiunea Cerbul este localizată în localitatea Putna, într-o zonă pitorească și liniștită, unde vă puteți odihni și puteți vizita numeroase obiective turistice de mare importanță.

Pensiunea Cerbul este o construcție cu o arhitectură frumoasă, ce îmbină modernul zilelor noastre cu căldura caselor tipice bucovinene. Pensiunea dispune de 8 camere duble și un apartament, curate și spațioase, cu mobilier modern și toate facilitățile de care aveți nevoie. Fiecare cameră dispune de baie proprie, internet în camere, încălzire centrală și TV. Unele camere dispun și de balcon.

La Pensiunea Cerbul veți petrece zile liniștite, înconjurați de frumusețea naturii și ospitalitatea gazdelor primitoare.

Pensiunea Cerbul are o grădină frumoasă, cu livadă și foișor, unde vă puteți relaxa și vă puteți bucura de natură, dar și facilități pentru grătar, pentru a prepara mâncăruri delicioase alături de familie și prieteni. Copii se pot juca în voie într-un loc special amenajat.

De la Pensiunea Cerbul din Putna puteți porni în descoperirea unui loc pitoresc, încărcat de istorie și tradiție. În Putna puteți vizita lăcașul de cult Mănăstirea Putna, unde este înmormântat Ștefan cel Mare, Chilia lui Daniil Sihastru, Mănăstirea Sihăstria Putnei, Mănăstirea Daniil Sihastru. De asemenea, de aici puteți porni spre descoperirea Bucovinei cu circuitul mănăstirilor pictate (Albastru de Voroneț, Sucevița, Arbore), Cetatea de Scaun a Sucevei, tradițiile și obiceiurile din zona huțulilor, Muzeul Ouălor Încondeiate de la Vama, stațiunea balneoclimateric și pentru sporturi de iarnă Vatra Dornei, drumeții montane în Masivul Rarău și multe alte locuri încărcate de rugăciune, liniște și istorie.

Poposiți în pitoreasca localitate Putna, la Pensiunea Cerbul și veți avea parte de toate condițiile și serviciile necesare pentru o vacanță minunată, într-un loc încărcate de pace și liniște, cu o mare valoare turistică și culturală!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Putna, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Servicii spălătorie
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult