Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Coliba Drumețului - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:  
    În cursul săptămânii În weekend Preț închiriere întreaga capacitate
  01.09.2015 – 13.12.2015 80 lei/zi 90 lei/zi 600 lei/zi
  14.12.2015 – 31.12.2015 80 lei/zi 90 lei/zi 700 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Coliba Drumețului din Vatra Dornei – Bucovina.

Pensiunea Coliba Drumețului din Vatra Dornei este situată la baza pârtiei de schi de la telescaun, în staţiunea Vatra Dornei, strada Negreşti nr. 50 B. Coliba Drumeţului este o construcţie în stil rustic, cu o capacitate de 9 camere duble cu baie proprie, recent inovata spre a atrage turiştii care doresc să îşi petreacă un concediu sau o vacanţă la munte, înconjuraţi de liniştea şi intimitatea naturii.

Pensiunea Coliba Drumețului din Vatra Dornei vă oferă bucătărie proprie utilată complet cu acces pentru turişti, terasă cu grătar şi jacuzzi exterior (care poate fi folosit inclusiv în sezonul rece) şi camere confortabile.

Vă garantăm un sejur în care veţi descoperi frumuseţea naturii şi aerul rece de munte, veţi uita de grijile cotidiene şi de zgomotul oraşului, toate acestea într-un cadru intim şi rustic.

Acces la izvor cu apă minerală peste drum de cabană şi la 50 de metri izvor cu apă minerală cu conţinut bogat de fier.

Activităţi în aer liber:

– Echitaţie, trasee de 45 de min, 2 ore sau 8 ore cu masa la o stână turistică;

– Rafting pe râul Dorna zona Zugreni;

– Tiroliana;

– Montain bike;

– Drumeţii: Parcul Naţional Călimani, Vf. Pietrosul, Vf. 12 Apostoli, Vf. Ouşorul, Transraraul;

– Pescuit.

Atracţii Turistice:

– Mănăstiri: Suceviţa, Moldoviţa, Putna;

– Cetatea Suceavei;

– Muzeul Satului din satul Marginea.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Vatra Dornei, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Râu în curte
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Echitaţie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult