Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rapsodia - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rapsodia - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rapsodia - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Telefon, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Rapsodia din Suceava – Bucovina.

Pensiunea Rapsodia din Suceava este destinaţia ideală a vizitelor tale de afaceri sau a vacanţelor în Bucovina.

Într-o locaţie de excepţie, la doar câteva minute de zona centrală a oraşului, pensiunea se contopeşte cu natura şi istoria locului, respirând aerul prospat a minunatei păduri în parcul dendrologic a Sucevei şi bucurându-se de privelişti de excepţie ale Cetăţii Sucevei.

Într-o oază selectă de bun gust şi rafinament, spaţiile ample, terasele şi serviciile noastre sunt menite a răspunde celor mai înalte exigenţe ale întrunirilor selecte de afaceri.

Fiecare din spaţiile noastre de cazare (3 Camere Duble, o Dublă deluxe, 2 Apartamente) totalizând o capacitate de 10 locuri beneficiează de toate dotările necesare pentru a face şederea dumneavoastră cât mai plăcută incluzând:
– Baie proprie
– Încălzire centrală
– Minibar
– Tv
– Access internet wireless
Completate de spaţii generoase, decoruri individualizate şi panorame deosebite.
În dimineţi însorite vă aşteptam să serviţi micul dejun dejun
– Pe terasa amplă
– În atmosfera tihnită a serei cu flori
– În Salonul liniştit de Mic Dejun
– Sau bucurându-vă în continuare de cofortul camerei dumneavoastră

Savurând aroma zorilor ce se ridică peste măreaţa Cetate de Scaun şi pădurea Sucevei!

Prazul şi şi cina le veţi putea putea servi fie la unul dintre restaurantele din zona atent selecţionate de noi, organizând un grătar cu prietenii în incinta pensiunii noastre, iar la cerere vom putea la rândul nostru să vă pregătim bucate alese.

Când vine vorba de timpul dumneavoastră liber, sunteţi far doar şi poate în inima uneia dintre cele mai potrivite locaţii – Bucovina.

Generozitatea spaţiilor pensiunii Rapsodia din Suceava vă oferă tot atâtea motive de a zăbovi aici
– Recreaindu-vă pe terasa noatra amplă sau la grătar
– Împărtășind amintiri cu prietenii în jurul şemineului
– Îmbinând plăcutul cu utilul discutând afaceri în atmosfera retrasă a serei
– Practricand sport în aer liber în curtea amplă
– Lăsându-vă copii să se delecteze cu fructe din livada proprie

Iar dacă vă doriţi puţină mişcare puteţi începe prin a explora:
– Parcul Dendrologic Şipote, într-o plimbare pe Aleea Cetăţii până la Cetatea de Scaun, Muzeul Satului, sau la statuia ecvestră a domnitorului Ştefan cel Mare
– Centrul Sucevei cu shopping mall-urile, restaurantele, terasele şi punctele de interes turistic incluzând Muzeul de Istoruie, Muzeuld e Etnografie, teatrul şi cinematograf

Aventurându-vă mai departe sunteţi la doar câteva zeci de kilometri de mănăstirile bucovinene parte a patrimoniului mondial Unesco şi a altor atâtea repere de tradiţii, cultura şi peisaje de excepţie ce definesc Bucovina noastră de Aur.

Aflându-vă în zonă, la doar 40de km de Suceava, puteţi poposi pentru a servi masa (la tarife preferenţiale) sau pentru a beneficia liber de oricare din serviciile complexului Casa Alba *** Frasin/Vama incluzând piscină acoperită, saună, teren de sport, teren de joacă pentru copii în inima unui ţinut de basm şi de legendă!

Aşteptăm să vă întâmpinăm la Rapsodia Suceava!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Suceava, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Acces la bucătărie
 • Plată cu cardul
 • Livadă
 • Fax
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Spălătorie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult