Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Santa Fe - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  31.08.2015 – 31.12.2015 150 lei/zi 120 lei/zi 120 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Santa Fe - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  31.08.2015 – 31.12.2015 190 lei/zi 150 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Santa Fe - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  31.08.2015 – 31.12.2015 200 lei/zi 160 lei/zi 180 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Santa Fe din Suceava – Bucovina.

Proaspăt inaugurată, Pensiunea Santa Fe din Suceava este amplasată la doar câteva minute de centrul municipiului Suceava, într-o zonă ferită de zgomotul şi agitaţia urbană.

Nu contează motivul pentru care sunteţi în Suceava – afaceri sau turism – pensiunea Santa Fe întotdeauna vă aşteaptă cu servicii impecabile şi condiţii de cazare excelente.

Pensiunea Santa Fe din Suceava vă întâmpină cu un design contemporan, materiale armonios îmbinate şi un caracter unic, simplu dar energic.

Fiecare din spaţiile noastre de cazare este dotat cu un mobilier modern, util şi comfortabil, aer condiţionat, plasmă, minibar, şi o cameră de baie utilată conform nevoilor unui oaspete.

Fie că preferaţi bucătăria românească sau cea internaţională, restaurantul de patru stele este pregătit chiar şi pentru cei mai pretenţioşi în ce priveşte specialităţile culinare.

În preţul camerei este inclus acesul la sală de fitness, saună, baie de aburi, piscină, internet, room-service şi parcare.

TARIFE CAZARE SEZON ESTIVAL*
Cameră dublă – 170 ron
Cameră single – 140 ron
Cameră matrimonială – 180 ron
Cameră matrimonială în regim single – 160 ron

TARIFE CAZARE WEEKEND
Cameră dublă – 150 ron
Cameră single – 120 ron
Cameră matrimonială – 160 ron
Cameră matrimonială în regim single – 140 ron

TARIFE CAZARE
Cameră dublă – 190 ron
Cameră single – 150 ron
Cameră matrimonială – 200 ron
Cameră matrimonială în regim single – 180 ron


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Suceava, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare contra cost. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de talie mică.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Sală de fitness
 • Piscină
 • Bar
 • Bucătărie
 • Frigider
 • Internet wireless
 • Living
 • Masaj
 • Parcare închisă şi păzită
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Saună
 • SPA
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult