Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Veronica - Cameră dublă matrimonială fără baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Se închiriază integral
  02.03.2015 – 10.12.2015 70 lei/zi 70 lei/zi
  11.12.2015 – 31.12.2015 400 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Veronica - Cameră dublă matrimonială cu baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Se închiriază integral
  02.03.2015 – 10.12.2015 80 lei/zi 80 lei/zi
  11.12.2015 – 31.12.2015 400 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Veronica din Câmpulung Moldovenesc – Bucovina.

Situată pe malul râului Moldova, ensiunea Veronica din Câmpulung Moldovenesc devine o oază de linişte şi de relaxare pentru cei ce doresc să vină la noi. Fiind departe de ruta principală (500m) şi de calea ferată, pensiunea este totuşi uşor accesibilă.

Cu o curte mare, grătar, loc de joacă pentru copii, o terasă discretă, loc de parcare privat pentru 5 maşini şi un cadru natural deosebit, veţi avea ocazia să uitaţi de agitaţia şi monotonia oraşului. Iar pe malul râului din vecinatete veţi putea face plimbări şi chiar să aruncaţi o undiţă…

Pensiunea Veronica din Câmpulung Moldovenesc dispune de 10 locuri de cazare în 5 camere, complet mobilate, cu baie şi Tv în cameră. Deasemeni clienţii pot beneficia de un jacuzzi relaxant. Puteţi să petreceţi un timp plăcut în living urmărind emisiunea dumneavoastră preferată pe un Tv Lcd de înaltă calitate, şi aveţi la dispoziţie o bucătărie complet utilată nevoilor dv cu aragaz, cuptor de microunde, espresso de cafea, frigider şi veselă de calitate. Iar dacă sunteţi cu prietenii, puteţi lua masa împreună în cameră special destinată acestiu scop.

Vizita la noi va fi pentru dv o oportunitate de a putea cunoaşte într-un mod rapid şi plăcut frumuseţile Bucovinei. Pe o reţea de drumuri de calitete, ajungeţi uşor la mănăstirile din zonă, obiectivele turistice consacrate, sau la celebrele Pietrele Doamnei din Masivul Rarău. Iar dacă vreţi, drumeţii montane, schi, săniuş sau doar plimbări în natură, atunci aţi ajuns unde trebuie.

Pentru mai multe imagini şi informaţii ne puteţi vizita şi pe pagina noastră de internet unde veţi afla noutăţi despre noi.
Vă aşteptăm cu mult drag.

Ajungeţi uşor la noi căutând pe harta de acces în sectorul D8. Adresa este Str. Mihail Sadoveanu 19A.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult