Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Irina - Vilă cu 8 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
    Întreaga capacitate – În cursul săptămânii Întreaga capacitate – În weekend
  27.08.2015 – 14.09.2015 500 lei/zi 500 lei/zi
  15.09.2015 – 20.12.2015 400 lei/zi 400 lei/zi
  21.12.2015 – 27.12.2015 600 lei/zi 600 lei/zi
  28.12.2015 – 31.12.2015 1500 lei/zi 1500 lei/zi

Informații generale

Vila Irina din Poiana Stâmpei – Bucovina.

Situată în una dintre cele mai pitoreşti zone ale Moldovei, la trecătoarea dintre Ardeal şi Bucovina, Vila Irina din Poiana Stâmpei reprezintă locul ideal pentru sejurul sau concediul dumneavoastră.

Inaugurată în 2012, Vila Irina din Poiana Stâmpei se distinge prin rafinament şi elegantă, oferind un standard ridicat în ceea ce priveşte serviciile şi confortul asigurate turistului.

Se adresează grupurilor de prieteni sau familiilor de maxim 8 adulţi cu 4 copii. Se închiriază doar integral unui singur grup de turişti, în acest fel putând să vă asigurăm intimitatea pe care v-o doriţi! Perioada unui sejur este de minim 2 zile!
Dispunem la etaj de 4 camere dotate cu televizor şi baie proprie, iar la parter un living spaţios şi primitor, baie de serviciu şi o bucătărie complet mobilată şi utilată.

Vila Irina din Poiana Stâmpei mai dispune de următoarele dotări, exclusiv la dispoziţia turiştilor: internet wireless, cablu Tv, terasă, Tv în living, încălzire centrală, foişor şi curte cu acces direct la râul Dorna.

Localizată în Comună Poiana Stâmpei, la 300 m de Drumul Naţional 17 Vatra Dornei- Bistriţa, artera de trafic naţional şi european, accesul este extrem de facil către Vatra Dornei, (13, 7 km până în parcul din centrul staţiunii Vatra Dornei) unde se poate ajunge în 15 minute pentru a profita de pârtia de schi, patinoar, telescaun sau o plimbare în parc.

De asemenea amplasarea vilei, într-un cadru natural deosebit, permite turistului să se bucure de peisaje unice şi să acceseze cu uşurinţă atracţiile din zonă: Vârful Pietrele Doamnei din Masivul Rarău, Masivul Giumalau şi Parcul Naţional Călimani la aproximativ 40 km, Lacul Colibita, Castelul Dracula aflat în Comună Piatra Fântânele prin Pasul Tihuta. Excursii se pot efectua şi la mănăstirile din Bucovina aflate la 50 – 150 km.

Vă aşteptam să petreceţi o vacanţă relaxantă într-un mediu curat, confortabil şi călduros!

Pensiunea Anca din Săpânța – Bucovina.

Detalii camere
Număr camere: 4 | Capacitate: 8 persoane
Dispunem la etaj de 4 camere cu suprafaţa de 18 mp dotate cu televizor şi baie proprie, iar la parter un living spaţios şi primitor cu suprafaţa de 48 mp, baie de serviciu şi o bucătărie de 24 mp complet mobilată.
Păturile din camere au dimensiunile 2 m x 1, 6 m
Fiecare cameră are dulap cu două uşi şi oglindă poziţionată pe perete.
Bucătăria este dotată cu filtru cafea, fierbător apă, prăjitor pâine, cuptor cu microunde, cuptor electric, plită electrică, maşină de spălat vase, 2 frigidere, veselă, tacâmuri, căni, pahare + toate accesoriile necesare într-o bucătărie.
În living sunt 3 canapele, televizor, dvd cu amplificare şi boxe şi loc de luat masa pentru 8 persoane

Politicile vilei
În interiorul locaţiei nu se fumează! Se poate fuma pe terasă sau în foişor!
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Focul se face doar la grătar în locul special amenajat – este interzisă aprinderea focului în altă parte în apropierea pensiunii!
Nu acceptăm grupuri mai mari de 8 adulţi!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Poiana Stâmpei, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult