Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Aless - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au aer condiționat, Baie cu duş, Unele camere au balcon, Baie în cameră, Internet, Televizor, WI-FI

  Tarifele variază în funţie de perioadă astfel:

  În cursul săptămânii

  În weekend

  21.06.2016 – 07.07.2016

  130 lei/noapte 150 lei/noapte
  08.07.2016 – 01.09.2016 150 lei/noapte

  170 lei/noapte

  02.09.2016 – 18.09.2016

  140 lei/noapte 150 lei/noapte
  19.09.2016 – 22.12.2016 120 lei/noapte

  120 lei/noapte

Informații generale

Casa Aless din Eşelniţa – Cazanele Dunării.

Casa Aless din Eşelniţa este locul pe care îl puteţi alege cu încredere atunci când doriți o excursie de neuitat. Priveliştea minunată asupra Cazanelor Dunării, atmosfera de o intimitate sublimă şi confortul ridicat fac din Casa Aless din Eşelniţa, destinaţia perfectă atât pentru un grup de prieteni cât și pentru cei care aleg o excursie pe Clisura Dunării împreună cu familia.

Casa Aless din Eşelniţa vine în întâmpinare clienţilor cu 10 camere matrimoniale spaţioase, dintre care 9 cu baie şi cabină de duş şi una dotată cu baie şi duș. Dacă alegeţi să mergeți în vacanţă cu cei mici aveţi posibilitatea să solicitaţi paturi suplimentare pentru că atât cei mici cât şi dumneavoastră să nu simţiţi lipsa căminului. Fiecare cameră beneficiază de acces la internet wi-fi, televizor şi cablu tv.

Puteţi alege una din camerele cu vedere spre Dunăre sau puteţi să vă bucuraţi de spectaculosul peisaj al pădurilor în una din camerele cu vedere spre munte. Camerele cu vedere spre Dunăre beneficiază de o terasă impunătoare în timp ce camerele cu vedere spre pădure nu au terasă, dar dispun de aer condiţionat.

Casa Aless din Eşelniţa pune la dispoziţia clienţilor o bucătărie spaţioasă, complet utilată, un grătar, 2 terase şi un foişor ce vă aşteaptă pentru seri minunate şi promit amintiri prețioase realizate de peisajul superb al întâlnirii uscatului cu apă.

Deoarece Casa Aless din Eşelniţa se gândeşte la fiecare mic detaliu în timp ce dumneavoastră vă relaxaţi la piscină, pe ponton sau în locul special amenajat pentru pescuit, copii se pot juca în voie în spaţiul de joacă special pregătiti pentru ei.

Contra cost puteţi alege fie una din excursiile pe Dunăre, excursie ce promite un peisaj de vis, încărcată de relaxare şi linişte sau pentru cei ce iubesc aventura şi adrenalina, Casa Aless din Eşelniţa oferă posibilitatea parcurgerii unor trasee montane cu A.T.V-ul.

Regiunea turistică a Dunării ce poarte numele de Clisura Dunării oferă posibilitatea petrecerii timpului liber atât prin trasee cu barca, vizitarea peşterii Ponicova, Grota Veterani sau vizitarea chipului lui Decebal sculptat în stâncă cât şi posibilitatea purificării sufletești prin vizitarea celor două mănăstiri Mraconia şi Sf. Ana.

Încărcată de nebănuit şi plină de surprize la tot pasul, Clisura Dunării şi Casa Aless din Eşelniţa vă aşteaptă cu mult drag pentru petrecerea timpului liber pe meleaguri româneşti pline de tradiţie şi istorie.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:30

Ora de plecare

10:30

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimenare, contra cost (30 lei/noapte). Doar copiii sub 7 ani se pot caza cu parinții în pat.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Loc amenajat pentru pescuit
 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare gratuită
 • Piscină
 • Balansoar
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Loc de joacă pentru copii
 • Sala conferinţe
 • Sală de mese
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult