Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Egreta Resort - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au chicinetă, Televiziune prin satelit, Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Încălzire centrală, Serviciu în cameră, Telefon, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Egreta Resort - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au chicinetă, Televiziune prin satelit, Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Încălzire centrală, Serviciu în cameră, Telefon, Televizor

Informații generale

Egreta Resort din Uzlina – Delta Dunării.

Egreta Resort din Uzlina este locaţia perfectă pentru că sejurul dumneavoastră din Delta Dunării să fie unul de vis.

Localizat în Uzlina, la doar 40 de kilometrii de municipiul Tulcea, în inima Deltei Dunării, una dintre cele mai frumoase rezervaţii ale biosferei, Egreta Resort din Uzlina va încânta gusturile şi va satisface până şi cele mai înalte standarde.

Având o capacitate de 44 de persoane, puteţi alege să vă cazaţi în una dintre cele 19 camere duble sau în una dintre cele două camere triple. Pentru că sejurul dumneavoastră să fie unul de excepţie, Egreta Resort din Uzlina pune la dispoziţia clienţilor acces nelimitat la internet Wi–Fi, fiecare cameră beneficiază de baie cu cabină de duş, aer condiţionat, încălzire centrală şi telefon. Unele cameră au chiar şi chicinetă complet utilată pe care o puteţi folosi după bunul dumneavoastră plac. Pentru că nimic nu se compară cu primele momente ale dimineţii, atunci când soarele îşi dezveleşte cu încântare razele puternice asupra minunatului paradis al Deltei Dunării puteţi să fiţi martorul acestui spectacol de lumină, culoare şi căldură din balconul unora dintre camerele special create pentru dumneavoastră de Egreta Resort din Uzlina.

Accesul copiilor este permis în unitate şi pentru camerele care dispun de spaţiul necesar se poate solicita şi un pat suplimentar pentru ca cei mici să beneficieze de propriul spaţiul.
Egreta Resort din Uzlina este spaţiul perfect pentru o vacanţă în care obiectul principal este relaxarea şi combaterea stresului cotidian. Aveţi posibilitatea să vă petreceţi după-amiaza în curtea interioară înconjuraţi de natură şi ciripitul păsărilor sau să alegeţi o plimbare cu barca pe Braţul Sfântu Gheorghe.

Delta Dunării – cea mai tânără unitate de relief a României vă aşteaptă cu surprize şi imagini surprinzătoare la tot pasul. Faptul că este una dintre cele 3 rezervaţii ale biosferei din România, şi declararea arealului ca patrimoniul mondial UNESCO nu este deloc întâmplătoare, aici avându-şi mediul de viaţă specii de plante, animale şi păsări aflate pe cale de dispariţie.
Pentru a vă convinge de cele prezentate vă invităm să descoperiţi Delta Dunării dar și Egreta Resort din Uzlina.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă animale de companie contra cost.

Facilităţi

 • Parcare contra cost
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Seif la recepție
 • Acces la bucătărie
 • Cutie de valori
 • Bar
 • Fax
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Loc de joacă pentru copii
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Serviciu în cameră
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Teren de sport

Parcare

Parcarea este contra cost.

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult