Informații generale

Croazieră Căsătorie pe mare

Transformă o idee indrăzneață în cele mai frumoase amintiri!

Exceptând Starea Civilă din zona de care aparține unul dintre soți, o altă locație unde se poate oficia Căsătoria Civilă este pe o ambarcațiune maritimă în afara apelor teritoriale ale României.

Enjoy Sailing vă oferă posibilitatea de a marca încă o dată unirea destinelor dumneavoastră într-un  mediu natural miraculos – pe mare, departe de zbuciumul vieții. Actul oficial primit de la autoritatea statului va fi întărit de skipperul yachtului nostru printr-o ceremonie și un Certificat care vă va aduce aminte de acest pas important pe care l-ați făcut în viață . Vă așteptăm!

Puteti inchiria velierul pentru o excursie de 4 ore pe Marea Neagra in care sa faceti cel mai important pas din viata dumneavoastră: să cereți în căsătorie persoana iubită și chiar să vă căsătoriți la bordul ambarcațiunii. Skipperul vă va cununa legitim, iar pe Certificatul de Căsătorie va fi menționat exact locul unde v-ați căsătorit! Excursia include o sticla de șampanie și un tort delicios din partea Academiei Nautice Enjoy Sailing.

Plecare

Port Limanu

Sosire

Port Limanu

Anulare / Plată avans

Plata se face la îmbarcare. Este necesară plata unui avans. Pentru anulare se percep taxe.

Animale de companie

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Acceptam plata cu cardul

Se acceptă plata cu cardul.

Plecări disponibile

  • Căsătorie pe mare - Velier Bavaria 30

    + info suplimentare
    Max:

    Facilităţi cabină: utilități în marină și alte costuri., Inchiriere Yacht cu vele cu skipper / căpitan autorizat la bord; Oficierea Ceremoniei de Căsătorie pe mare de catre căpitan / skipper; Prelucrarea, radactarea si depunerea actelor necesare transcrierii Cerificatului de Căsătorie; Decorare yacht pentru eveniment; Combustibil, întocmirea, taxe portuare

Facilităţi

  • Veste de salvare
  • Barcă de salvare

Activități

Bird-watching, Baie în mare.

Internet

Nu exista acces la internet.

Momentan nu sunt recenzii.