Valoarea alimentară a vinului Vinul, datorită compoziţiei fizico-chimice şi biochimice destul de complexe, este un produs alimentar cu însuşiri destul […]
Mai mult...
Valoarea alimentară a vinului Vinul, datorită compoziţiei fizico-chimice şi biochimice destul de complexe, este un produs alimentar cu însuşiri destul […]
Vinul se bea in doi, dar goi pentru că patează „In vino veritas” În urmă cu 7000 de ani, undeva […]
Cramele Cricova – O picătură de savoare din inima Moldovei Istorie și tradiție Din timpuri străvechi, aceste meleaguri au fost […]
Pașii mărunți dar siguri ai turismului viticol românesc se simt Turismul viticol și-a croit cu greu drumul între preferințele românilor […]
Timișoara, în curând Capitală Europeană a Culturii, va găzdui în acest an o ediție specială a Salonului Internațional de Vinuri […]
Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST s-a încheiat la Timișoara duminică, 21 aprilie, iar pe perioada […]
VINVEST 2019 – Prezența unui călugăr de la Muntele Athos, degustări de vinuri vechi de 60 de ani și spumant […]
Vintest – Iubesc Vinul Românesc Salonul de Vinuri VINTEST: VIN LA EXPO! În perioada 07 – 09 decembrie 2018 VINTEST […]
Principalele soiuri de struguri cultivate și vinurile albe pe care acestea le produc: Feteasca Albă este un vechi soi românesc, […]
VINVEST 2019 Seara trecută, Timişoara a fost locul în care 45 de vinuri – aparținând unui număr de 15 producători […]