Despre noi

Cine suntem noi?

Noi, echipa DescoperimRomania.ro, suntem un grup de tineri pasionați de turism, energici și doritori de a cunoaște România și frumusețile ei și dornici să le arătăm lumii.Suntem absolvenți de: Turism, Agroturism și Jurnalism. Practicăm și studiem în continuare turismul, astfel încât să vă oferim cele mai complete și utile informații necesare practicării turismului, dar ne dorim și să promovăm țara noastră într-un mod eficient.

De ce DescoperimRomânia.ro?
Proiectul DescoperimRomânia.ro s-a născut din pasiunea pentru turism și mediul înconjurător, dar și din dragoste și respect pentru România, pentru această țară minunată cu potențial turistic foarte ridicat, oameni frumoși și natură deosebită.

Ce ne dorim noi?
Ne dorim să facem cunoscute obiectivele turistice din România.
Ne dorim să contribuim la dezvoltarea fenomenului turistic în România.
Ne dorim ca oamenii să vadă cât de frumoasă este țara noastră înainte să spună cât e de frumos „afară”.
Ne dorim să ne cunoaștem țara asa cum este ea – frumoasă și cu oameni buni!

Cu cine colaborăm?
Colaborăm cu unitățile de cazare de pe întinsul înregii țări.
Colaborăm cu orice persoană pasionată de turism care își dorește să scrie articole pe site-ul nostru.
Colaborăm cu ghizi locali.
Colaborăm cu oamenii frumoși la suflet care au ceva de spus despre țara noastră și/sau turism.

Ce este DescoperimRomania.ro?
DescoperimRomania.ro este site-ul care oferă posibilitatea descoperirii celor mai importante obiective turistice din țara noastră, atât obiective culturale și istorice cât și naturale.
Toate aceste obiective turistice pot fi vizitate de către turiști, dar unde ne cazăm?
DescoperimRomania.ro va rezolva această problemă, oferind o secțiune special creată pentru unitățile de cazare. Vă punem la dispoziție pensiuni, case de vacanță, cabane, hoteluri, moteluri, complexe turistice ș.a.m.d. pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu aceste soluții.
Toate aceste unități de cazare sunt prezentate într-un stil modern, cu o galerie foto numeroasă, o descriere personalizată, oferind informații complete legate de facilități, prețuri, disponibilitate.
Toate unitățile de cazare sunt localizate pe hartă pentru o mai bună orientare a turiștilor, pentru realizarea unui traseu personalizat.

Ce credem noi?
Credem că România este o țara frumoasă și cu oameni buni!

Credem în turismul din România!

Credem în tot ce e frumos!

DescoperimRomania.ro este cel mai modern site pus la dispoziția dumneavoastră pentru a descoperi, alături de noi, frumusețile României.