Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Caro - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Caro - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Caro - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Caro din Cristur – Transilvania.

Pensiunea Caro vă oferă cazare într-o zonă liniștită, la șoseaua ce leagă orașul Deva de Hunedoara.

Restaurantul Caro se înscrie în categoria restaurantului clasic. Sala restaurantului cu o capacitate de 60 de locuri este utilată cu instalație de climatizare și evacuare fum, iar terasa amenajată în fața restaurantului are 40 de locuri.

Pensiunea Caro dispune de 7 camere pentru cazare. Două camere sunt dotate cu pat matrimonial, saltea cu apa, care mulează perfect forma corpului și duce la o relaxare rapidă și eficientă (în maxim 5 minute) a mușchiilor și a spatelui. Căldura degajată și bulele din apă favorizează atenuarea reacțiilor reumatismului, coloanei, articulațiilor și artritei. Sunetul clipocit al apei este unul liniștitor, favorizând un somn adânc și odihnitor.

Fiecare cameră este dotată cu baie, televizor și frigider.

În municipiul Deva sunt câteva obiective turistice care merită toată atenția, cum ar fi:

Dealul Cetății și Cetatea Devei unde se poate ajunge cu telecabina, stația de pornire fiind din Piața Cetăți și pe drumul pavat cu piatră cubică dacă preferați plimbările.
Parcul orașului în care se află statuia Pedestra a lui Decebal și statuia poetului Mihai Eminescu acesta fiind situat la poalele Dealului Cetății.

De asemenea Teatrul Dramatic al municipiului Deva este situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 la numărul 13-15 nu trebuie ocolit.
Sinagoga este situată pe strada Libertății la numărul 9 fiind o Biserica Evreiască.

Palatul Magna Curia care adăpostește muzeul Civilizației Dacice și Romane, situat pe Bulevardul Decebal, numărul 39 lângă Parcul municipal
Mănăstirea Franciscana situată în strada Progresului, numărul 14.

Catedrala Ortodoxă Sfântul Nicolae care adăpostește Monumentul Eroilor Neamului, situată la intersecția străzii Avram Iancu cu Bd. Decebal.
Biserica Reformată situată pe strada Gheorghe Barițiu, în vecinătatea Liceului Pedagogic.

Statuia ecvestră a lui Decebal situată în Piața Victoriei.

Statuia împăratului Traian situată în Piața Unirii (în fața Primăriei municipiului Deva)

Pădurea Bejan – rezervație forestieră, situată în sud vestul municipiului.

Pădurea Căprioara – situată în nord vestul municipiului.

Aqualand Deva.

Biserici și mănăstiri:
– Biserica ortodoxa Strei la 10 Km.
– Mănăstirea Prislop la 20 km spre Hațeg
– Biserica de lemn de la Almașu Mic la 5 km
– Biserica reformată Sfânta Fecioara din Sântamarie Orlea
– Biserica cetății Colt
– Biserica din Densus este un monument unic în arhitectura medievală românească, fiind construita probabil în cursul secolului al XIII-lea
– Biserica ortodoxă din Ostrov, construită în secolul XIV, adăpostește o frescă de la 1365

Aceste biserici, cu puțin efort, pot fi parcurse toate într-o singura zi, după următorul traseu:
Hunedoara – Calan, Streisângiorgiu – Strei – Sântamarie Orlea – Nucșoara – Suseni, Cetatea Colt – Ostrov – Pesteana – Densus – Hațeg – Prislop – Hunedoara.

Cetatea Sarmizegetusa și Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Cetatea de la Costești

Castelul Corvinilor


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Cristur, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Fax
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Se acceptă animale de companie
 • Serviciu în cameră
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult