Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Margo - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Frigider, Pat matrimonial, Televizor

  Prețul camerei cu mic dejun este 130 lei/noapte.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Margo - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider, Pat matrimonial, Televizor

  Prețul camerei cu mic dejun este 180 lei/noapte.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Margo - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider, Televizor

  Prețul camerei cu mic dejun este 210 lei/noapte.

Informații generale

Cazare la Pensiunea Margo din Lilieci Bacău – Moldova.

Pensiunea Margo din Lilieci Bacău este un loc elegant și liniștit, care îmbină armonios modernismul actual cu elementele tradiționale moldovenești.

Pensiunea Margo din Lilieci Bacău este formată din 2 camere duble, 3 garsoniere și 10 camere matrimoniale (care pot fi închiriate și în regim single) frumos decorate și amenajate, în tonuri calde.

Pensiunea este amplasată în afara orașului, într-un loc liniștit, înconjurată de o livadă cu pomi fructiferi, oferind un moment de liniște după zilele obositoare petrecute în agitația orașului.

Pensiunea Margo se află în apropierea Parcului Dendrologic Hemeiuși – Lilieci, ceea ce oferă turiștilor, posibilitatea vizitării unui important obiectiv turistic, iar plimbările pot fi una dintre activitățile vizitatorilor.

De asemenea, pensiunea se află la 10 minute de centrul orașului Bacău, 20 de minute de aeroport și la 15 minute de Centrul de Afaceri “Mircea Cancicov”, astfel Pensiunea Margo este un loc favorabil pentru întâlnirile de afaceri.

Pentru ca nevoile dumneavoastră să fie satisfăcute și să aveți parte de momente de relaxare, pensiunea dispune de un centru wellness, cu saună finlandeză și baie turcească, piscină, zonă de relaxare, precum și o terasă de vară, cu cuptor, grătar, teren de tenis și o sală de conferință.

Pentru ca turiștii să aibă parte și de spiritul și folclorul moldovenesc, Pensiunea Margo prin Odaia Moldovenească le oferă turiștilor un loc unde aceștia pot servi mâncăruri tradiționale specifice zonei Moldovei, într-un decor rustic.

Restaurantul pensiunii oferă bucate alese tradiționale românești, dar și din bucătăria mediteraneană, fiind un loc perfect și pentru evenimentele deosebite din viața dumneavoastră, având o capacitate de 100 de locuri.

Margo Lounge & Business Resort este locul unde vă simțiți ca acasă, într-un decor cald și liniștit, unde serviciile sunt oferite în funcție de personalitatea dumneavoastră, iar ospitalitatea este cuvântul care definește Pensiunea Margo.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Se acceptă plata cu card.
Este necesară plata unui avans (pentru grupuri și evenimente).

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici.
Se acceptă paturi suplimentare, în limita disponibilităților.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale mici de companie.
Plata daunelor provocate de acestea este suportată de client.

Facilităţi

 • Centru Wellness
 • Baie turcească
 • Terasă de vară
 • Cuptor
 • Saună finlandeză
 • Teren de tenis
 • Apă caldă
 • Livadă
 • Piscină
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Zonă de relaxare

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Moldova

Moldova

Moldova este o regiune a Europei de răsărit, românească pe planul cultural și lingvistic, astăzi împărțită, din punct de vedere politic, între trei state: România, Republica Moldova și Ucraina.

Astăzi, regiunea Moldova este alcătuită în România din următoarele județe: Bacău (fără localitățile Ghimeș-Făget și Poiana Sărată, care fac parte din Ardeal), Botoșani (fără localitățile Rogojești și Cândești, dar și fără fostul sat Gura Molniței care fac parte din Bucovina), Galați, Iași, Neamț (fără localitățile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei și Dămuc, care fac parte din Ardeal), Suceava (partea sud-estică și sud-vestică a județului, restul făcând parte din regiunea istorică Bucovina), Vaslui, Vrancea (fără localitățile de la sud de râul Milcov, care fac parte din Muntenia).

Moldova, regiunea care a dat țării valorile culturale ce ne-au îmbogățit și mângâiat copilaria își așteaptă astăzi turiști cu numeroase obiective turistice demne de vizitat.

Dintre cele mai cunoscute și  mai interesante obiective turistice antropice amintim: Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Cetatea Neamțului, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Turnul Goliei, Teatru Național Vasile Alecsandri, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Anticariatele de pe strada Lăpușneanu, Palatul Braunstein, Muzeul Unirii, Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Durău,  centrele orașelor: Piata Neamț, Iași și multe altele.

Casele memoriale ale marilor noștri oameni de cultură: Mihail Sadoveanu, Eusebiu Camilar, Alexandru Vlăhuță, Vasile Alecsandri, Ion Creangă și mulți alți.

Obiectivele turistice naturale ale Moldovei sunt de o frumusețe rară, dintre acestea amintim: Rezervația Naturală Polița cu Crini,  Parcul Național Ceahlău, Cascada Duruitoarea, Pârtia Durău, Peștera Tasorog, Lacul Vaduri, Lacul Pangarati și multe altele.

Vizitați Moldova pentru ca are atât de multe locuri frumoase încât o să vă “salte inima de bucurie”, o să fiți mângâiați de Ozana cea cristalină, iar popasul pentru odihnă îl puteți face pe malul Siretului pe urmele lui Alecsandri.


Obiective turistice

Palatul Culturii din Iași - frumoasa zidire e o expresie a romantismului sfârșitului de secol și o manifestare a neogoticului ce revine arhitectului I.D.Berindei. Inaugurarea a avut loc în 1926 în prezența regelui României, Ferdinand de Hohenzollern. În 5 iunie 1883, Iașul trăia sărbtoarea dezvelirii statuii lui Ștefan cel Mare realizată la Paris dupa schițele lui Gh Asachi.

Bojdeuca lui Ion Creangă a fost inaugurată ca muzeu la 15 aprilie 1918 devenind unul din cele 12 obiective ce compun Muzeul Literaturii Române și prima casă memorială din România. Bărbatul ce păcatuise mergând la teatru, tunzându-și coada diaconicească și tragând cu pușca după ciorile din curtea bisericii Golia din Tg. Cucu și-a trăit aici ultimii ani de viață (1872-1889).

Biserica fortificată "Precista", cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este cel mai vechi monument istoric din Galați. În secolul al XVII-lea țndeplinea o dublă funcție: lăcaș de cult și cetate de apărare împotriva cotropitorilor.

Cascada Duruitoarea este situată în Masivul Ceahlău, la o altitudine 1.270 m și este formată pe Pârâul Rupturii care izvorăște din golul alpin și se varsă în Valea Schitului și apoi în Lacul Bicaz.

Grădina Botanică din Iași - cu o suprafață de 105 hectare, grădina strălucește prin mulțimea speciilor de plante prezente aici, organizate în 12 secții.
Citește mai mult