Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Mioara - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Frigider, Televizor LCD

Informații generale

Vila Mioara din Venus – Litoralul Mării Negre.

Vila Mioara din Venus este situată într-o zonă liniștită, la doar câţiva pași de lacul Razlem, într-un cadru feeric, pe litoralul Mării Negre.

Dacă v-ați planificat un concediu la mare, întro stațiune cu mult bun gust, rafinament, liniște și relaxare, atunci Vila Mioara din Venus este alegerea ideală pentru a vă petrece concediul pe teritoriul tării noastre.

Cu o capacitate totală de 76 de locuri de cazare în camere duble, toate camerele fiind clasificate la trei stele, cele de la etaj beneficiind de clasificare 3 stele superioare, iar cele de la parter de clasificare 3 stele – standard, Vila Mioara din Venus își întâmpină oaspeții cu o ospitalitate specific românească.

Toate camerele beneficiază de condiții de cazare excelente, aerul condiționat fiind nelipsit din fiecare cameră. Pentru cei care își doresc să își înceapă dimineața plini de voie bună, balconul din fiecare cameră este alegerea perfectă a locului pentru savurat cafeaua și pentru privirea răsăritului și a primelor raze de soare. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, televizor si cablu T.V., pentru a fi la curent cu toate noutățile chiar și în concediu, acces gratuit la internet Wi-Fi, dar și un frigider pentru păstrarea alimentelor și a băuturilor în condiții optime.

În cadrul Unității de cazare, Vila Mioara din Venus pune la dispoziția oaspeților săi servicii și facilități de standard european precum accesul în mod gratuit la fax, un frigider în incintă, un foișor în care să depănați amintiri împreună cu grupul de prieteni sau familia, un grătar la care vă puteți prepsra in tihnă preparatele dorite, un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, în care se pot juca în voie fără a fi nevoie de continua supraveghere a adulților, seif la recepție pentru păstrarea bunurilor de valoare dar si multe altele, ce va așteaptă să le descoperiți.

Cu o suprafață de peste 200 de km, întinzăndu-se de la Golful Musura in nord, până la graniță cu Bulgaria în sud, litoralul Mării Negre este cea mai exploatată zonă turistică. Acestta aer caracter estival,  și este impărit în 3 mari sectoare geografice, și anume: Sectorul Delta Dunării, Sectorul Razim – Sinoe, și sectorul de coastă, acesta din urmă fiind și cel mai populat. Cele mai importante obiective turistice sunt Cazinoul din Constanța, Faleza, Acvariul si Delfinariul dar si Observatorul.

Vă invităm cu drag să descoperiți frumoase aventuri pe teritoriul României alături de Vila Mioara din Venus.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare gratuită
 • Seif la recepție
 • Grătar/barbecue
 • Fax
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Loc de joacă pentru copii

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult