Cum plătesc?

Card bancar, onlineMobilPayLogo Cum plătesc?

Cumpărăturile online au devenit foarte sigure în ultimii ani, astfel încât nu trebuie să te temi de absolut nimic. Dând click pe următorul link: Plătește abonamentul online, veți fi directionați către pagina de plata online de pe website-ul www.MobilPay.ro. Se completează formularul de plată de pe pagina.

Accesând linkul Plătește abonamentul online, după deschiderea pagini
procesatorului MobilPay, veți introduce datele cardului bancar, apoi veți accesa butonul Plătesc în siguranța. În pagina nou deschisă completați datele de facturare, apoi accesați butonul Validează. Moneda în care se face plata este Leu. În preț este inclus TVA-ul. După finalizarea comenzii, veți primi pe e-mail confirmarea plății, informații suplimentare și factura fiscală.

IMPORTANT! Pe extrasul de cont va apărea ca operator PlatiOnline sau OnlinePay şi nu DescoperimRomania.ro sau Advertising Center N.C.V. SRL

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin banca – OP (ordin de plată) – acest tip de plată poate fi efectuat direct la sediile băncilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Plățile trebuiesc efectuate în avans, iar după plată este indicat să ne trimiteți dovada plății prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, după validarea dovezii de plată, departamentul de contabilitate din cadrul grupului va integra comanda spre procesare și nu vom aștepta intrarea efectivă a banilor în banca, lucru ce ar putea intarzia între anumite bănci.

Datele noastre pentru plată sunt:

  • SC Advertising Center N.C.V. SRL
  • CUI: RO28504814
  • OTP BANK
  • IBAN RO97OTPV510000410948RO01

Daca ai nevoie de ajutor, operatorii noștri îți pot oferi tot suportul telefonic, în timp real. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, te asigurăm că le vom rezolva împreună în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: 0728.968.376

E-mail: parteneri@DescoperimRomania.ro