Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO - DescoperimRomania.ro

Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO


În perioada 23 – 26 februarie, ROMEXPO a organizat Târgul de Turism al Românieiediția de primăvară. Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la #TTR2023 și au beneficiat de cele mai bune oferte de vacanță.

Manifestarea a înregistrat un grad de internaționalizare de 49%, la Târgul de Turism al României participând 151 de companii, din 10 țări: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria.

Menționăm că Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Tunisia și Moldova au avut o participare oficială la ediția de primăvară a #TTR. Ofertele atractive pentru călătorii interesați să exploreze Republica Moldova au fost prezentate de 12 co-expozanți, într-un stand de 35mp.

Peste-20.000-de-vizitatori-au-ajuns-la-Targul-de-Turism-al-Romaniei-de-la-ROMEXPO-DescoperimRomania.ro-2-800x600 Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO
 

Ne bucură foarte mult feedback-ul pozitiv primit după încheierea evenimentului. Pe de o parte, vizitatorii au fost extrem de mulțumiți că agențiile au adus la târg cele mai dorite și mai populare destinații, reduse chiar și cu 50%, iar pe de altă parte, companiile prezente și-au atins atât obiectivele de vânzări, cât și cele de imagine. Le mulțumim tuturor pentru participare și colaborare. Sperăm să ne revedem la fel de implicați și entuziasmați și cu aceeași energie la ediția din toamnă”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Peste-20.000-de-vizitatori-au-ajuns-la-Targul-de-Turism-al-Romaniei-de-la-ROMEXPO-DescoperimRomania.ro-3-469x600 Peste 20.000 de vizitatori au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

În cadrul târgului, agențiile au promovat ofertele de tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinații din România, cât și pentru cele din străinătate. Turiștii au fost interesați în special de vacanțele reduse și cu 50% pentru perioada Paștelui, 1 mai, dar și pentru concediile din vară.

Cele mai căutate destinații de la #TTR2023 au fost: Egipt, Bulgaria, Turcia, nordul Greciei, Tunisia, Dubai, dar și city break-urile către Paris, Veneția și Roma sau sejururile pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, Malta, Toscana și Tenerife. Pentru mini-vacanța de 1 mai, românii au căutat oferte pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Pasionații de călătorii cu bugete mai mari au fost dornici de escapade exotice în Maldive, Bali, Zanzibar sau Seychelles și au achiziționat pachete reduse cu până la 40%.

 


 

Invităm companiile interesate să-și prezinte serviciile turistice la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.

Evenimentul are loc în perioada 9 – 12 noiembrie. Detalii pe www.targuldeturism.ro.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *