Refugiu în Raiul Anette Resort & SPA - Idei de călătorie - www.DescoperimRomania.ro

Refugiu în Raiul Anette Resort & SPA

Refugiu în Raiul Anette Resort & SPA


Nici bine nu ne-am întors acasă că ne-am pus pe treabă. Trebuie să vă povestim ce oază de relaxare am descoperit la doar 10 minute de Timișoara. După cum vă așteptați încă din titlu, experiența noastră de ieri poartă eticheta Anette Resort& Spa.

Departe de agitația urbană dar, totuși aproape de oraș, la Anette am găsit locul pe care îl putem numi, simplu și clar, ”pentru trup și suflet”. Proiectul, de familie de altfel, început acum mulți ani de Florin și Anette își croiește un drum sigur spre succes. Cei doi nu numai că sunt trup și suflet pentru ce au construit dar, fiecare obiect din locație are un rol în universul Anette. De la primii copăcei plantați până la picturile semnate chiar de Anette, se crează echilibrul perfect.Refugiu-in-Raiul-Anette-Resort-SPA-Idei-de-calatorie-www.DescoperimRomania.ro-21-338x600 Refugiu în Raiul Anette Resort & SPA

Cazare, masă și relaxare…ce îți poți dori mai mult?!

Anette Resort & Spa este, așa cum îi spune și numele, un întreg resort, plin de facilități. Camerele sunt mari și spațioase dotate cu tot ceea ce este necesar. La parter, un restaurant cu preparate tradiționale și internaționale își așteaptă pofticioșii, iar la câțiva metri două săli de evenimente sunt pregătite să fie martore la cele mai frumoase evenimente din viața ta.

Și totuși, să nu uităm de SPA

În aripa nou construită, pentru că sufletul are și el nevoie de un loc al lui, Anette și Florin au creat un colțișoar de Rai. Totul a început de la o călătorie. O călătorie, unde altundeva decât în frumoasa și îndepărata Bali. Au ales tot ce a fost mai frumos și fascinant și au adus aici, aproape de noi, la Covaci. Da, Anette Resort & Spa se află în localitRefugiu-in-Raiul-Anette-Resort-SPA-Idei-de-calatorie-www.DescoperimRomania.ro-77-338x600 Refugiu în Raiul Anette Resort & SPAatea Covaci, județul Timis.

Masaj balinez, Hammam sau Camera Cuplurilor?

Pare greu de crezut dar în inima Banatului poți să ai parte de un Hammam și un masaj așa cum se cuvine. Ce nu v-am spus încă este faptul că cele 2 doamne care se vor ocupa de masaj/hammam sunt chiar de acolo, de unde a venit și ideea conceptului, adică din Bali. 🙂 Cu zâmbetul mereu pe buze și mâini miraculoare îți vor oferi o experiență greu de uitat. Iar pielea după o sedință de Hammam, credeti-ne, vă va spune ”mai vreau, mai vreau!” Ce să mai, o oportunitate de neratat. Cât despre camera cuplurilor, vă dăm doar un indiciu 😏 este un ”o dată-n viață” al oricărui cuplu.

Saună umedă, uscată, salină, ștrand exterior și vedeta, dușurile emoționale

După Hammam, noi am ales și putină terapie. Jacuzzi (ne plac bulbucii🤣) iar mai apoi o saună de aproximativ 90℃, urmată de un duș rece. Simți că renaști și clar îți propui să revii. Atât de bine se mulează locul pe fiecare trup în parte, căci până la finalul experienței îți dai seama că aparții locului.

Afară, un imens ștrand te așteaptă. Multă verdeață, șezlonguri și baldachine, topogan pentru cei mici și muzică bună ce te îmbie la relaxare.

Căci noi ne vom întoarce…

Iesirea noastră la Anette nu a fost doar o vizită, ci o experiență în sine. Cu preparate delicioase, voie bună, relaxare și zâmbete, pe noi ne-au transformat din oaspeți în prieteni.

Dacă v-am deschis apetitul pentru relaxare vă invităm și pe voi să descoperiți tainele SPA-ului la Anette Resort & Spa. Noi, cu siguranță ne vom întoarce în colțișorul de Rai pe care l-am descoperit.


Caută cazare în categoria:Cazare Banat,Cazare Timișoara
Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: NaturaObiective turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *