Târgul de Turism al Olteniei – Prietenie. Familie. Turism

Târgul de Turism al Olteniei – Prietenie. Familie. Turism


În weekend-ul ce tocmai a trecut ne-am reîntâlnit cu vechii noştri prieteni de la Târgul de Turism al Olteniei. Am depănat amintiri, am povestit despre turismul românesc şi mai presus de toate am cunoscut turişti dornici să descopere România.

Turism

Cele 3 zile de târg s-au desfăsurat la Centru Multifuncțional Craiova, locul fiind perfect pentru astfel de manifestații.  Expozanții, numeroși ca în fiecare an, au venit să promoveze atât România, cât și destinații exotice. Începând de la Consiliile Județene, pionieri ai promovării turismului românesc și autentic, până la agenții de turism, principalii jucători ai acestui domeniu.

Tradiții, obiceiuri, joc și voie bună, mâncare și opinci. Așa a arătat Târgul de Turism al Olteniei la a patra ediție. La standurile consiliilor județene am descoperit România autentică în timp ce la standurile agențiilor de turism am avut oportunitatea să ne alegem atât vacanțe în România cât și în străinătate.

Familie

Chiar dacă au fost 3 zile epuizante de târg, cu mulți pași și multe zâmbete, seara de sâmbătă, mulțumită organizatorilor și sponsorilor s-a desfășurat într-un cadru prietenos și non-formal. Parteneri al Târgului de Turism al Olteniei grupul Bacolux Hotels a fost gazda evenimentului desfășurat în a doua seară. Petrecerea a avut loc la Hotel Craiovița și atmosfera a fost întreținută de un Dj profesionist. Am avut parte de un spectacol oferit de Evenimente Ideale Craiova, iar seara s-a încheiat cum nu se putea mai bine, cu o sârbă oltenească.

Prietenie

Chair dacă uneori concurența există și în acest domeniu, la Târgul de Turism al Olteniei am descoperit oameni care lucrează cu pasiune, determinare și succes, iar  în viața privată dezvoltă legături de prietenie cu partenerii și poate chiar concurenții lor. Parteneriate vor rămâne mereu cheia succesului iar turismul românesc are nevoie de astfel de parteneriate.

Mulțumim echipei organizatoare a Târgului de Turism al Olteniei pentru implicare și profesionalism și felicităm partenerii implicați în promovarea și dezvoltarea acestui eveniment.

Vă urăm un an productiv și sperăm să ne revedem cu bine și la ediția a cincea.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *