Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Nicoleta - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Halat de baie, Papuci de casă, Cabină de duș cu hidromasaj, Baie în cameră, Cablu TV, Încălzire centrală, Internet wireless, Pat matrimonial, Televizor

  Tarifele variază în funcție de perioadă astfel:

  În timpul săptămânii

  În weekend

  06.08.2016 – 06.08.2017

  120 lei/noapte

  160 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Nicoleta - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Halat de baie, Papuci de casă, Cabină de duș cu hidromasaj, Baie în cameră, Cablu TV, Încălzire centrală, Internet wireless, Pat matrimonial, Televizor

  Tarifele variază în funcție de perioadă astfel:
  În timpul săptămânii În weekend
  06.08.2016 – 06.08.2017 180 lei/noapte 220 lei/noapte

Informații generale

Vila Nicoleta din Băile Olănești – Oltenia.

Vila Nicoleta din Băile Olănești este o alegere perfectă pentru a petrece un sejur odihnitor și relaxant în stațiune.

Vila este poziționată în zona ultracentrală a Băilor Olănești, în apropiere de toate punctele importante ale stațiunii, cu un cadru natural deosebit, iar vila are o panoramă spre întreaga stațiune.

Vila Nicoleta are o capacitate totală de 20 de locuri, clasificate cu patru stele și amenajate cu toate utilitățile necesare pentru un confort sporit al turiștilor. La Vila Nicoleta din Băile Olănești sunt disponibile 8 camere în regim double și un apartament cu 2 camere și o baie. Camerele sunt curate și spațioase, cu un decor modern. Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, acces la internet gratuit și baie privată, modernă, cu cabină de duș cu hidromasaj.

La Vila Nicoleta veți găsi o bucătărie complet utilată, cu frigider disponibil și sală de mese, unde puteți prepara și servi masa. Masa poate fi servită și pe terasa vilei. Pentru grupurile organizate, de minim 20 de persoane,  și nu numai se pot oferii servicii de catering.

De asemenea, pentru momentele de relaxare și recuperare, după o perioadă stresantă, Vila Nicoleta vă pune la dispoziție un cabinet de masaj. Pentru tratamente mai complexe se recomandă bazele de tratament autorizate, aflate vis-a-vis de Vila Nicoleta. Puteți beneficia de gratuitate la aceste baze de tratament pe baza carnetului de sănătate, adeverință de salariat și trimitere de la medicul de familie. În apropierea vilei  se află și piscina, parcul și un teren de sport, pentru a vă relaxa și petrece timpul liber.

De la Vila Nicoleta puteți petrece timpul în stațiune și puteți vizita cele 31 de izvoare minerale din zonă, ștrandul modern cu piscină acoperită, sală de fitness, saună și masaj; și puteți face drumeții pe diferite trasee în Parcul Național Buila – Vânturarița. În apropierea vilei veți găsi restaurante, baruri și cluburi pentru tineri.

Stațiunea Băile Olănești este una dintre cele mai importante din țară, aici pot fi tratate numeroase afecțiuni: renale, cronice, respiratorii etc. și, de asemenea, este o zonă turistică importantă, cu numeroase atracții și rezervațiile naturale: Rezervația de tisa, Rezervația Lacul Frumos din Moșoroasa, Rezervația Naturală Stogul din Masivul Buila – Vânturarița etc. Peșteri: Peștera Munteanu – Murgoci, Pagodelor, Peștera cu Lac, Peștera cu perle, Peștera Rac etc. și lacurile cu nuferi albi și galbeni, o adevărată splendoare a naturii.

Vila Nicoleta din Băile Olănești este alegerea ideală pentru a petrece un sejur, în condiții optime, fără stres!

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Vile


Caută cazare în categoriile:
Cazare Oltenia, Cazare Băile Olănești, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie, doar cu documente de identitate.

Facilităţi

 • Frigider în unitate
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Sală de mese
 • Televizor
 • Terasă

Parcare

Parcarea se face în parcare pe domeniu public și este contra cost.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult