Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României – 17-20 noiembrie 2016

Târgul de Turism al României, ediția a XXXVI-a, 17-20 noiembrie 2016, Romexpo, București


Târgul de Turism al României, edița de toamnă, ne așteaptă în perioada 17-20 noiembrie 2016 să descoperim cele mai bune oferte pentru vacanță.

Târgul va reuni cele mai mari companii din domeniu care își vor prezenta ofertele speciale destinate pasionaților de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei îndrăgostiți de croaziere, destinații exotice și turism de aventură.

Târgul de Turism al României este evenimentul-etalon al domeniului, iar la ediția de primavară i-au trecut pragul peste 22.000 de mii de vizitatori!

Nu trebuie să ratați ofertele companiilor expozante pentru a beneficia de cele mai bune pachete și prețuri pentru vacanța de iarnă sau pentru sezonul estival 2017! Toți cei care vor dori să își achiziționeze vacante early booking, last minute sau city break-uri europene vor putea apela la consultanții celor mai importante firme de turism din România!

Locație:

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României  va avea loc la Romexpo în Pavilioanele C1 – C3.

Program de vizitare:

17-19 noiembrie 2016 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00

20 noiembrie 2016 (duminică): 10.00-16.00

Vă așteptăm la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României pentru că aici veți descoperi cele mai potrivite oferte pentru vacanța dumneavoastră.


Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *