Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Party - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Balcon, Frigider în unitate, Încălzire centrală, Internet wireless, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Apartament Party din Mamaia Nord – Litoralul Mării Negre.

Summerland Party Studio este amplasat pe partea cu marea şi face parte dintr-un complex rezidenţial finalizat în anul 2014.
Acest studio dispune de urmatoarele dotări: Dormitor – dotat cu pat dublu matrimonial, dressing pentru depozitare haine cu umeraşe aferente, comodă, fier de călcat, masă pentru călcat, noptiere, veioze art decor, lenjerie de pat aferentă, TV LCD, decoraţiuni ultramoderne.
Dormitorul are ieşire separată către terasă. Living – dotat cu aer condiţionat, canapea extensibilă în care pot dormi 2 persoane, masă pentru patru persoane, corpuri de mobilier adiacente, decoraţiuni ultramoderne, plante artificiale, TV LCD.
Din living se face accesul către terasa spaţioasă ce oferă o vedere panoramică.

Bucătărie – este complet mobilată şi utilată cu frigider, aragaz, hotă, cafetieră, prajitor de pâine, cuptor cu microunde, uscător pentru rufe, tacâmuri şi veselă aferentă.
Sală de baie – Este utilată şi mobilată ultramodern şi conţine cabină de dus, feon şi mobilier aferent.

Terasa – este prevăzută cu decoraţiuni pentru exterior, canapea pentru două persoane, set două scaune, două fotolii şi masă din ratan.

Servicii extra: În apropiere se găsesc mini-market, saloane de coafură, cluburi de distracţii (discoteci), baruri, cafenele şi restaurante cu specific românesc, marin, brazilian şi chinezesc.

Pe plaja se pot închiria sezlonguri sau skyjeturi dar şi echipament pentru sporturile acvatice care se practică în zonă.
Summerland Party Studio este situat în partea de nord a staţiunii Mamaia, foarte aproape de plajă. La o distanţă de 50 m se află cluburile Ego, Fratelli, Kudos, Tribute.

Pe o rază de 200 metri se afla renumitele plaje Blue Beach, H20, Crazy, Loft şi Puro ( care dispune şi de o piscină în aer liber ), dotate cu sezlonguri, beach bar, servire pe plajă şi centre închirieri echipamente de sporturi nautice ( surfing, sky nautic, skyjet, wakeboarding, jetsurf ) sau de spa ( masaj pe plaja ). Puteţi servi masa chiar şi la parterul blocului, într-un restaurant cu preparate pescăreşti, fie vis-a vis, într-o locaţie cu specific italienesc, sau la oricare dintre restaurantele şi pizzeriile de renume din imediata apropiere, accesibile la 2-3 minute de plimbare ( La Mama, Amster’s, Ipanera, Kudos). În serile de week-end, vă puteţi destinde la petrecerile organizate pe plaja sau în cluburi ( Fratelli, H2O, Ego , Le Gaga, Loft )

La 100 metri de imobil functionează în regim non-stop 2 magazine cu profil mixt. Staţia de transport public ( maxi-taxi, autobuz, taxi ) se află la 200 metri de imobil. Pentru copii, este amenajat un loc de joacă dotat cu leagane şi cu perimetrul îngrădit situat chiar pe plaja, la doar 50 de metri de imobil.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult