Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Lac de Verde din Breaza - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Minibar, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Lac de Verde din Breaza - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Minibar, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Lac de Verde din Breaza - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Lac de Verde din Breaza – Valea Prahovei.

Lac de Verde din Breaza sau aronia naturii într-un mic colț de Rai.

Un concept unic în România, Lac de Verde din Breaza este locația perfectă fie pentru evadarea în mijlocul naturii alături de cei dragi, fie pentru evenimente corporate, private sau team-building-uri.

Localizat în Breaza la doar o oră jumătate de București, Lac de Verde din Breaza te va fascina încă de la intrare. Modernismul locației se îmbină perfect cu verdele crud al naturii.

Resortul nu este doar o simplă unitate de cazare ci un mix între activitățile sportive, mai exact golful, activități de relaxare frumos conturate de un impozant centru SPA și 3 unități de cazare cu tematică diferită.

Facilități

Cu o capacitate de cazare de 76 de locuri în camere duble și apartamente Lac de Verde din Breaza este alegerea ideală dacă sunteți în cautare de cazare în Breaza.

Cele 3 corpuri-concept sunt structurate astfel:

 • Complex Casa Grădinarului: Pentru cei mai dinamici și mai activi turiști, complexul vă întâmină cu camerele moderne și decoruri atent alese. În cadrul acestuia regăsim 23 de camere duble dintre care 3 sunt duble matrimoniale și 19 sunt duble twin. Acestea sunt recomandate team-building-urilor, taberelor școlare sau evenimentelor organizate. Toate camerele beneficiază de băi proprii cu hidromasaj, terase private, acces la internet Wi-Fi și televizor.
 • Hotel Picasso: Învitații gazdelor în acest corp-concept sunt cei care nu uită niciodată cât de importantă este distracția. Cu 6 camere, 4 matrimoniale și 2 twin Hotel Picasso va oferi o experientă diferită grupurilor de petrecăreți care își doresc să depășeașcă orice barieră. Vedeta vilei este bineînțeles livingul generos.
 • Club House: Aici, avem o altă vedeță și anume priveliștea ce ne este oferită asupra terenului de golf . Verdele crud, mașinuțele electrice albe și ici-colo câte o veveriță vor încânta orice turist, oricât de petențios ar fi. Club House vă întâmpină cu 4 apartamente și o cameră dublă twin.

Exterior

Pe lângă faimosul teren de gold, Lac de Verde din Breaza își încântă vizitatorii cu un apetisant meniu disponibil de la restaurantul resortului, acces la Centrul SPA, o frumoasă curte cu veverițe și ,ulte alte surprize.

Cei mic au propriul lor teren de joacă în timp ce părinții își pot exersa îndemânarea la tir cu arcul, darts sau biliard.

În sezonul cald ne bucurăm de o piscină frumos amenajată iar în timpul iernii de sănii.

Corporate

Pentru cei ce aleg Lac de Verde din Breaza pentru evenimente corporate, resortul pune la dispoziția dumneavoastră 2 săli de conferință de 30 și 100 de persoane, o zonă pentru întâlniri, un lounge și logistica necesară.

Ce vizităm?

La doar 15 kilometri de Lac de Verde din Breaza găsim Muzeul Cinegetic al Carpaților Posada cu o impresionantă colecție de exponate și arme ararținând diferitelor etape ale vânătorii. Muzeul este parte a Muzeului Național Peleș.

Castelul Iulia Hașdeu se află la 10 kilometri de Lac de Verde din Breaza, castel construit de Bogdan Petriceicu Hașdei în memoria fiicei sale Iulia Hașdeu care a decedat la vârsta de doar 19 ani din cauza tuberculozei.

Vă recomandăm Lac de Verde din Breaza, locație în cere veți fi primit cu brațele deschise de gazdele locului

 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Prahovei, Cazare Breaza, Cazare Hoteluri

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la receăție. Se acceptă plata cu cardul. Se poate solicita plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie contra-cost.

Facilităţi

 • Teren de golf
 • Camere cu
 • Lounge
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Grădină/Curte
 • Restaurant
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult