Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Green House - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Green House - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Cabana Green House din Rânca – Retezat-Parâng.

Cabana Green House este un loc ideal pentru petrecerea vacanței într-un colț de natură, înconjurat de piscuri montane și unde poți avea ocazia să practici sporturi de iarnă, pe pârtiile din stațiunea Rânca.

Cabana Green House este amplasată într-o zonă liniștită, departe de agitație și stres, înconjurată de păduri de conifere, la doar 100 de metri distanță de pârtia olimpică Păpușa”.  Înteriorul cabanei este o combinație perfectă între rusticul montan și modernul zilelor noastre, oferindu-vă zile de odihnă și confort.

Cabana Green House din Rânca dispune de 6 camere și un apartament, curate și frumos mobilate, cu toate facilitățile necesare incluse: TV, baie în cameră, încălzire centrală și camere cu balcon, cu vedere pitorească spre munți, iar pentru momente de relaxare și petrecerea timpului cu prietenii aveți la dispoziție un living, cu TV, sală de mese și o bucătărie complet utilată.

De asemenea, cabana Green House are curte și terasă pentru zilele frumoase de vară unde puteți petrece momente de relaxare, într-un aer curat, proaspăt de munte.  În curte aveți la dispoziție foișor și grătar.

Cabana Green House este alegerea perfectă indiferent de sezon, atât vara cât și iarna stațiunea Rânca vă pune la dispoziție activități sportive și distractive:

 • Iarna: ski, snowboard, snowmobil, săniuș, ski de tură și ocazia să petreceți vacanța de iarnă într-un peisaj montan superb.
 • Vara: trasee montane, ATV, parapantă, off-road, moto, cicloturism, canyoning, rafting, pescuit sportiv și vânătoare, într-un cadru verde, cu aer proaspăt, departe de agitație și de zilele toride de vară din orașe.

Stațiunea Rânca este una dintre cele mai importante stațiunii din Munții Parâng ce oferă turiștilor posibilitatea petrecerii unui sejur în munți și practicarea sporturilor de iarnă, pe patru pârti profesionale, dotate cu teleschi.

Cabana Green House este locația ideală din stațiunea Rânca pentru a petrece o frumoasă vacanță de relaxare, alături de familie și prieteni.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Retezat Parâng

Retezat Parâng

Zona turistică Retezat Parâng

Zona turistică Retezat Parâng este una dintre cele mai frumoase și spectaculoase zone naturale din România, cu un potențial turistic important. Această zonă cuprinde, în special, obiective turistice naturale, dar și obiective antropice, de interes istoric în special.

Munții Retezat

Munții Retezat este o grupă montană din Carpații Meridionali. Sunt munți tineri și măreți, formați din șisturi cristaline și, pe alocuri, calcare. Cea mai mare altitudine este de 2509 metri, în vârful Peleaga.

Munții Retezat sunt caracterizați de relieful glaciar, reprezentat de lacurile glaciare, văi glaciare, și piscuri înalte mărețe.

Cele mai frumoase lacuri glaciare din Munții Retezat sunt: Zănoaga (cel mai adânc lac glaciar din țară), Bucura (cel mai mare lac glaciar din România), complexul Ana, Lia, Viorica, Florica.

Peisajul este completat de văile glaciare, pline de grohotișuri și, pe alocuri, tufărișuri de afin, merișor și flori de colț. Pajiștile alpine sunt formate din tufișuri de eucalipt, bujor de munte. Pe stâncării putem observa caprele negre, animale ocrotite prin lege.

Există numeroase trasee montane spre principalele vârfuri (Retezat, Peleaga, Păpușa, Piatra Iorgovanului – aflată în zona Retezatului Mic – zonă calcaroasă), trasee ce pornesc din zona Câmpu lui Neag sau din zona Hațegului spre Pietrele.

Pentru iubitorii de sporturi de iarnă, există pârtii de schi în Munții Retezat în stațiunea montană Râușor. De asemenea la poalele Munților Retezat puteți vizita obiective culturale. În apropierea localității Râul de Mori puteți vizita Cetatea Colț și Biserica Medievală Ostrov. În orașul Hațeg puteți vizita Biserica Densuș, cea mai veche biserică din România, Biserica Reformată din Sântămăria Orlea, Castelul Kendeffy. La Sarmisegetuza puteți vizita urmele cetății dacice, capitala Ulpia Traiana.

Munții Parâng

Munții Parâng sunt o grupă montană din Carpații Meridionali, aflată între Valea Oltului și Valea Jiului. Sunt tot munți tineri, de origine alpină, formați din șisturi cristaline, dar și calcare. Au altitudinea cea mai mare în vârful Parângul Mare, de 2519 metri. Și în Munții Parâng există numeroase trasee montane și drumeții. Puteți vizita lacurile glaciare Capra, Podragu, Gâlcescu, dar și formațiuni calcaroase: Peștera Muierii, Peștera Bolii etc.

Iubitorii de sporturi de iarnă pot practică schiatul în stațiunea Parâng din Petroșani, în stațiunea Râncă și Transalpina Schi Resort. În ambele stațiuni se practică sporturi de iarnă, schi alpin, de fond și de tură, concursuri de schi, off–road, alpinism.

Zona Retezat Parâng este una dintre cele mai frumoase zone naturale ale României. Are o importanță deosebită prin peisaje naturale, lacurile, floristica și faunistică, foarte bine păstrate.


Obiective turistice

Lacul Zănoaga este cel mai adânc lac glaciar din țară, adâncimea lui fiind de 29 m și este un lac format într-un circ glaciar.

Lacul Bucura este cel mai mare lac glaciar din România, având o suprafață de 8.90 ha și o lungime de 550 m.

Mănăstirea Prislop a fost ridicată în sec. XIV de către Nicodim de la Tismana cuu ajutorul domnitorului Mircea cel Bătrân.

Rezervația de zimbri Hațeg la 3 km de Hațeg este cea mai renumită rezervație de zimbri cu o suprafață de 102.392 ha, iar dinozaurii pitici din Țara Hațegului sunt unici în lume.
Citește mai mult