Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Antic - Apartament fără balcon

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Cablu TV, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Televizor LCD, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Antic - Apartament cu balcon

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Televizor LCD, Uscător de păr

Informații generale

Casa Antic din Băile Felix – Crișana.

Casa Antic din Băile Felix este situată pe drumul european 76 ce leagă orașul Oradea de centrul țării. Urmând traseul de la Oradea spre Băile Felix, chiar la intrarea în stațiune întalnim Casa Antic, o impozantă construcție, un loc al rafinamentului și eleganței.
Cu o capacitate de 22 de locuri de cazare in 8 apartamente dintre care 2 apartamente pentru două persoane și un copil și 6 apartamente pentru 3 persoane și un copil, Casa Antic din Băile Felix promite un sejur de neuitat, un concediul plin de răsfăț, ospitalitate și mult bun gust.

De cum intrați în Casa Antic din Băile Felix, izul de parfum vă duce cu gandul la o poveste cu prinți și prințese, o poveste a farmecului modernului ce se îmbină cu clasicul și eleganța.

Toate camerele beneficiză pentru o siguranță sporită a dumneavoastr și a bunurilor dumneavoastra de acces pe baza de cartelă electronică, acces gratuit la internet Wi-Fi, televizor, Cablu T.V., pentru un confort sporit, toate băile beneficiaza de produe de toaletă gratuite, uscător de păr, toate băile au cadă. Aerul condiționat, frigiderul și balconul din fecare cameră întregesc povestea pe care o veți trăi la Casa Antic din Băile Felix.

Pentru diminețile pe care le veți petrece aici împreună cu familia sau grupul de prieteni, Casa Antic din Băile Felix vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un salon și un bar unde vă puteți servi în tihnă cafeaua sau puteți alege terasa de pe marginea piscinei. Aducand în vorbă piscina, trebuie să vă spunem ca designeul este și el unul unic, iar sezlongurile vă îmbie la relaxare în razele soarelui puternic, toate acestea după o bine-meritată baie în apa caldă a piscinei.

Pentru că am ajuns si la capitolul de facilități generale, nu putem uita grătarul care vă așteaptă să vă preparați cu drag prânzul sau cina.

Staţiunea Băile Felix este cea mai mare staţiunea balneoclimaterică de pe teritoriul României. Calitatea curativă a apelor termale, bazele de tratament moderne dar şi peisajul de o unicitate abordantă sunt criteriile primordiale cu care staţiunea îşi îmbie turiştii. Din staţiune puteţi vizita Lacul cu nuferi şi lotuși termali sau Biserica cu lună, care gazuieste un mecanism impresionant ce se deplasează după mişcarea de rotaţie a lunii în jurul Pământului.

Vă invităm cu drag la Casa Antic din Băile Felix!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

14:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Televizor LCD în salon
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Recepție deschisă non-stop
 • Aer condiţionat
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Piscină exterioară
 • Salon/bar
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult