Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Duk - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Prețul pe week-end este de 100 de lei /zi.

  Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate: 600 ron/zi.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa de vacanță Duk - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Prețul în week-end este de 120 de lei/zi.

  Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate: 600 ron/zi.

Informații generale

Casa de vacanță Duk din Râșnov – Transilvania.


Casa de vacanță Duk din Râșnov este situată în zona Cheile Râșnoavei, într-un cadru natural deosebit de pitoresc. Dispune de toate utilitățile: apă, curent, canalizare, televiziune prin satelit, încălzire centrală, internet wi-fi.

Curtea de 4.000 mp cu livadă de pomi fructiferi cuprinde și amenajări exterioare cum sunt: terase, balansoare, leagăne, grătare, căsuțe tip camping.

Casa de vacanță Duk din Râșnov dispune de 5 camere cu paturi duble, o cameră dublă superioară, cu baie în cameră și 4 camere duble matrimoniale cu baie comună, pe holul interior dintre camere. De asemenea, pensiunea oferă clienților și un living generos de aproximativ 75 mp cu bar și bucătărie complet utilate, în care se pot organiza petreceri și evenimente.

În exterior, spațiul de 4.000 mp are amenajate toate condițiile de agrement și petrecere a timpului liber: foișoaregrătar precum și căsuțe de vacanță cu terasă, cu dimensiunea camerei de 3/4 mp. dotate cu pat dublu, noptiere, cuier și instalații electrice de iluminat și încălzit, wi-fi, wc și duș cu apă caldă în permanență.

Casa de vacanță Duk din Râșnov are cramă proprie cu vinuri, de unde se pot achiziționa cele mai alese sortimente de vin din podgoriile Odobești și Panciu.

Centrul de echitație Diana din imediata vecinătate, vă închiriază cai și ponei pentru plimbări prin pădurile din apropiere.

Turiștii se pot bucura în imediata apropiere de: Cheile Râșnoavei, Cheile Cetății și Groapa de Aur, care oferă un cadru natural excepțional pentru drumeție, alpinism, bungee-jumping.

Orașul RâșnovCetatea RâșnovDino ParkBaza olimpică de sărituri cu schiurilestațiunile Poiana Brașov și PredealPârâul ReceMunţii Piatra CraiuluiPasul Bran reprezintă atracții turistice pentru un weekend sau pentru o vacanță la munte.

Casa de vacanță Duk din Râșnov este locul de cazare potrivit pentru un sejur relaxant!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Scaun bebe
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Cramă
 • Echitaţie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Se acceptă animale de companie
 • Şemineu
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult