Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotelul Plutitor Paradisul Deltei - Cabină simplă (2 persoane)

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Baie în cameră, Încălzire centrală, Televizor


  Tarife cabine:

  120 lei – cabină simplă / 2 persoane / 1 noapte / fără mese și plimbări


  Tarife all inclusiv:

  200 lei / persoană – cazare, 3 mese / zi, plimbări pe canale cu ambarcațiunile de mici dimensiuni pentru 3 ore și jumătate.
  Copiii până în 5 ani au mesele și cazarea gratuite.
  Copiii între 5-14 ani dispun de o reducere de 30% iar cazarea va fi în aceeași cameră cu parinții.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotelul Plutitor Paradisul Deltei - Cabină dublă (4 persoane)

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Baie în cameră, Încălzire centrală, Televizor


  Tarife cabine:
  200 lei – cabină dublă /4 persoane / 1 noapte / fără mese și plimbări


  Tarife all inclusiv:
  200 lei / persoană – cazare, 3 mese / zi, plimbări pe canale cu ambarcațiunile de mici dimensiuni pentru 3 ore și jumătate.
  Copiii până în 5 ani au mesele și cazarea gratuite.
  Copiii între 5-14 ani dispun de o reducere de 30% iar cazarea va fi în aceeași cameră cu parinții.

Informații generale

Hotelul Plutitor Paradisul Deltei din Murighiol – Delta Dunării.

Hotelul Plutitor Paradisul Deltei din Murighiol se află într-un cadru natural unic, într-o zonă liniștită a Deltei alături de hotelurile plutitoare Steaua Deltei și Magia Deltei. Aceste hoteluri se disting printr-un farmec aparte dat de interioarele calde și primitoare, a atmosferei plăcute, cât și diversitatea preparatelor din pește.

Hotelul Plutitor Paradisul Deltei este situat la ieșirea din localitatea Murighiol, pe malul Dunării, la 200 de metri de stația Peco.

Hotelul Plutitor Paradisul Deltei din Murighiol este deosebit prin rafinamentul decorului, subliniat de linia modernă, confortul și liniștea necesară petrecerii unei vacanțe.

Dotarea navei este pe 3 nivele, astfel că primul nivel are 9 camere, al doilea nivel este format din restaurant, terasă și bucătărie, iar ultimul nivel este format dintr-o terasă pe toată suprafața navei. Restaurantul oferă o gamă variată de specialități culinare: plachie de pește, borș de pește, saramură de pește, caras la tigaie cu mămăliguță și mujdei, scrumbie, somn la grătar, crap la proțap, somn la cuptor, icre de crap și știucă, storceag de somn și multe altele. De asemenea, bucătăreasa restaurantului, Mariana, pregătește diverse feluri de mâncare și pentru cei care nu consumă pește. În plus, la dispoziția turiștilor există și grătar.

Fiecare ponton are o capacitate de cazare de 18-20 persoane, pregătite pentru a răspunde celor mai înalte cerințe. Restaurantul  are o suprafață de 90 de metri pătrați, cu o capacitate de 54 de persoane. De asemenea, sunt la dispoziție jocuri precum șah, table, cărți de joc, rummy, poker, darts, tenis de masă, laptop, TV LCD, sistem karaoke, microfoane, sistem audiointernet wireless.

Camerele dispun de baie proprie, plase împotriva țânțarilor, sistem ventilo-convector pentru încălzire sau răcire. Terasa este un mod inedit de relaxare, unde se află un spațiu acoperit pentru persoanele care se feresc de soare, balansoar, șezlonguri și echipament pentru pescuit.

Pentru plimbări pe canalele greu navigabile sunt la dispoziție 6 barci cu motorizare de 15 CP si 30 CP, Mercury și Yamaha; 2 şalupe de 80 CP, respectiv 150 CP; 2 catamarane de 130 CP şi 140 CP, cu o capacitate de 30 de persoane, dotate cu toaletă și bar, și un BM cu cameră pentru odihnă și toaletă. Plimbările sunt între 3-5 ore, depinde de traseu. Traseul poate fi ales după preferințe.

Ca și atracții turistice, la 3 kilometri de Hotelul Plutitor Paradisul Deltei se află Cetatea de la Halmyris, o puternică cetate romană şi romano-bizantină, sediu al unor unităţi militare şi staţie a flotei dunărene Classis Flavia Moesica, monumente de arhitectură militară, civilă şi religioasă, spre exemplu bazilica episcopală cu cripta primilor martiri dobrogeni: Epictet şi Astion.

Un alt obiectiv turistic este dat de Lacul Murighiol ce înseamnă “Lacul Violet” în limba turcă, denumire ce provine de la culoarea apelor bogate în săruri și cu nămol mineralizat.


Mai jos, vă învităm să faceţi un tur virtual, în care să descoperiţi, mai amănunţit, cele 3 hoteluri plutitoare Magia Deltei, Paradisul Deltei şi Steaua Deltei.

 

 

 


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Grătar/Barbeque
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sala conferinţe
 • Sală de mese
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult