Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Sarti - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Articole gratuite de toaletă, Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Sarti - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Articole gratuite de toaletă, Baie proprie cu cabină de duș, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

Informații generale

Casa Sarti din Eșelnița – Cazanele Dunării.


Situată pe drumul național 57 ce face legătura între Orșova și Moldova Nouă, Casa Sarti șin Eșelnița vă așteaptă să petreceți un weekend sau chiar o perioadă mai lungă pe Clisura Dunării. Fie că alegeți să călătoriți alături de grupul de prieteni fie că alegeți să mergeți alături de familie, Casa Sarti din Eșelnița este locația pe care ar trebui să o alegeți.

Facilități

Clasificată cu 3 stele, Casa Sarti pune la dispoziția dumneavoastră toate dotările necesare pentru o vacanță  de vis.

Cu o capacitate de 12 locuri de cazare distribuite în 5 camere duble matrimoniale și un apartamente pentru 2 adulți și 2 copii, Casa Sarti din Eșelnița vă așteaptă Pe Clisura Dunării. La solicitarea dumneavoastră, se pot asigura paturi pliante suplimentare, fără majorarea taxei de cazare.

Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar, și articole gratuite de toaletă. Pentru ei romantici sau chiar pentru iubitorii de natură recomandăm o cafea servită în fiecare dimineața pe balconul fiecărei camere sau un pahar de vin la apus. În Clisură apusul este formidabil.

Căldura zilelor toride de vară poate să fie atenuată utilizând instalațiile de aer condiționat existente în fiecare cameră și în toate spațiile interioare. Unitatea de cazare funcționează și în zilele răcoroase de iarnă, fiind dotată cu sistem de încălzire centrală.

Exterior

La Casa Sarti din Eșelnița beneficiați de spații verzi ample, de o liniște absolută întreruptă doar de ciripitul păsărilor din pădurile învecinate, precum și de o priveliște mirifică, cu un farmec greu de egalat.

O zi cu prietenii nu poate fi altfel decât un grătar și multă voie bună. Puteți petrece astfel de clipe la foișorul cu grătar și plită, beneficiind de dotările bucătăriei, echipată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface poftele culinare.

Cei mici se pot răcori în piscina gonflabilă pentru copii iar cei mari vor uita de griji pentru câteva zile.

Serile răcoroase de iarnă recomandăm să le petreceți în fața șemineului cu o carte bună și un pahar de vin roșu, iar în zilele de vară puteți merge în drumeții sau plimbări cu barca.

Ce vizităm?

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Nu se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Se acceptă plata cu tichete de vacanță
 • Foișor în curte
 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Acces la bucătărie
 • Frigider
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Şemineu
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Eşelniţa

Eşelniţa


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc. Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici. Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.
Citește mai mult