Disponibilitate

 • Delta Nature Resort - Vilă Deluxe

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Articole de toaletă, Cablu TV, Living, Şemineu, Televizor LCD, Terasă

 • Delta Nature Resort - Vilă Premium

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Articole de toaletă, Cablu TV, Living, Şemineu, Televizor LCD, Terasă

Informații generale

Delta Nature Resort din Somova – Delta Dunării.

Delta Nature Resort din Somova este locația pe care o puteți alege cu încredere dacă vă programați un concediu în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Situată la doar 17 km de orașul Tulcea, localitatea Somova marchează intrarea în Delta Dunării, un loc care cu siguranță vă va impresiona de la începutul până la finalul sejurului.

Delta Nature Resort din Somova este singurul complex turistic din România care se afla în top 10 resorturi Eco din lume.

Cu o capacitate de 60 de locuri de cazare în Vile Deluxe și Premium, Delta Nature Resort din Somova este cu siguranță un refugiu elegant și luxos cu o varietate de servicii.

Vile Deluxe

Fiind clasificate cu 5 stele, Vilele Deluxe oferă o gamă largă de servicii și facilităţi. Compuse din living și dormitor, baie proprie spațioasă cu cadă, acestea vă oferă un confort sporit pe tot parcursul sejurului. Paturile sunt mari, confortabile, matrimoniale sau twin și saltele antialergice vă garantează șederea la Delta Nature Resort.

În living canapeaua mare, televizorul și șemineul cu siguranță vă vor capta atenția și vă vor relaxa după o zi petrecută pe canale sau pe lacul Somova.

Seara puteți asculta în tihnă cântecul greierilor și susurul lin al apei pe veranda vilelor. Spectacolul de lumină creat de apus și apă cu siguranță vă va încânta privirea.

Vilele Deluxe au vedere spre grădină și parțial spre Lacul Somova.

Vile Premium

Desigur puteți opta și pentru o vilă Premium, avantajul principal fiind constituit de faptul că acestea se află situate pe primul rând al complexului și oferă o priveliște de vis asupra Lacului Somova. La fel ca și Vilele Deluxe acestea beneficiază de un dormitor elegant și modern, un living cu şemineu și o baie spațioasă și primitoare. Veranda încăpătoare cu stilul rustic este și ea prezentă și vă așteaptă cu nerăbdare să creați amintiri la Delta Nature Resort din Somova.

Restaurantul

După o zi grea, cu plimbări și cu siguranță cu multe fotografii, Restaurantul Delta Nature Resort din Somova vă va astâmpăra foamea cu preparate tradiționale din peşte, dar și cu preparate din bucătăria tradițional romanească. Vinul rece așteaptă să fie turnat în pahare în timp ce saramura de pește pregătită de bucătari iscusiți special pentru dumneavoastră este în farfurii.

Desigur, din meniu nu va lipsi desertul dar și băuturile răcoritoare.

Timp liber și activități

Rezervația Biosferei Delta Dunării este de departe una dintre cele mai impresionante zone turistice de pe teritoriul țării noastre. Cu o suprafață de peste 55.000 de km2, Delta Dunării este casa a milioane de animale și plante, pești și specii de păsări. Pentru că cei de la Resort se gândesc mereu la satisfacția dumneavoastră vă pot pune la dispoziţie ambarcațiuni contra cost pentru vizitarea canalelor, a lacului Somova și a frumoaselor peisaje din zonă.

Vă recomandăm cu drag să vizitați Delta Dunării alegând Delta Nature Resort din Somova.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00 - 22:00

Ora de plecare

07:30 - 12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimantare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Caiac
 • Loc amenajat pentru pescuit
 • Parcare privată
 • Servicii de spălătorie
 • Serviciu de călcătorie
 • Parcare păzită
 • Sală de fitness
 • Aer condiţionat
 • Piscină
 • Bar
 • Biliard
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Hidromasaj
 • Încălzire
 • Masaj
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Saună
 • Seif
 • Tenis de Masa
 • Terasă acoperită

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult