Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hostel Lacul Verde - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hostel Lacul Verde - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hostel Lacul Verde - Cameră cu 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Hostel Lacul Verde din Ocna Sibiului – Sibiu și împrejurimi.

Cazarea în Ocna Sibiului, la Hostel Lacul Verde din Ocna Sibiului situat pe malul lacului cu acelaşi nume, reprezintă alegerea perfectă pentru odihnă, tratament şi relaxare. Peisajul superb oferit mulţimea lacurilor sărate, aerosolii naturali benefici sănătăţii precum şi liniştea zonei ferită de poluare sunt argumente puternice pentru a petrece cât mai mult timp în unitatea noastră.

Amplasament: 10 km. Faţă de aeroport şi 14 km. Faţă de centrul Sibiului; 150 m faţă de lacurile sărate; 1500 m faţă de centrul oraşului Ocna Sibiului.

Descrierea unităţii: Hostelul Lacul Verde din Ocna Sibiului, construit în anii 2008 – 2009 şi renovat în 2013, dispune de 8 camere duble superioare, toate cu pat matrimonial, 3 camere junior cu un pat matrimonial şi un pat simplu, o cameră dublă family cu 2 paturi matrimoniale şi o cameră triplă family cu un pat matrimonial şi 2 paturi simple. Toate camerele au baie proprie, televizor, frigider, aer condiţionat precum şi balcon.

Capacitatea de cazare Ocna Sibiului – hostel Lacul Verde: în camerele duble superioare se pot caza minim o persoană şi maxim 2 persoane. În camerele junior se pot caza minim o persoană şi maxim 3 persoane. În camerele family se pot caza minim o persoană şi maxim 4 persoane.

Aspecte foarte importante!!! Copiii, indiferent de vârstă, pot fi cazaţi doar în camerele duble junior sau family. În camerele duble superioare NU se acceptă copii sau infanţi.

Micul dejun: se serveşte în salonul propriu, pentru turiştii care au achiziţionat pachete cu mic dejun inclus.

Restaurantul unităţii nu funcţionează.

Tarifele de cazare Ocna Sibiului – hostel Lacul Verde: sunt diferenţiate în funcţie de tipul camerei precum şi de perioada de şedere. Unitatea noastră oferă reduceri pentru sejururi mai mari de 3 nopţi, care sunt cuprinse în tarifele pachetelor.
Le puteţi consulta pe site-ul unităţii, la secţiunea: Preţuri sejur 2015.

În perioada de sezon estival (01. 07 – 31. 08), intrările se fac în zilele de miercuri şi duminică, astfel ca perioadele de şedere pot fi de 3, 4, 7, 10, 11 sau 14 nopţi: -sejur de 3 nopţi cu intrare duminca şi ieşire miercurea;
– Sejur de 4 nopţi, cu intrare miercurea şi ieşire duminică;
– Sejur de 7 nopţi cu intrare miercurea sau duminică;
– Sejur de 10 nopţi, cu intrare duminică şi ieşire miercurea viitoare;
– Sejur de 11 nopţi, cu intrare miercurea şi ieşire duminică viitoare;
– Sejur de 14 nopţi, cu intrare miercurea sau duminică.

În perioada de extrasezon (15. 09-30. 04), cazarea este posibilă doar pentru grupuri de minim 16 persoane.

Rezervarea şi politica de anulare a rezervării: Rezervarea locurilor de cazare se face cu plata unui avans de 50% din tariful total al sejurului. Dacă rezervarea se anulează cu cel puţin 15 zile înainte de data sosirii, turistul va primi întregul avans achitat. Dacă rezervarea se anulează cu o perioadă cuprinsă între 15 zile şi 7 zile înainte de data sosirii turistului, se va percepe o penalitate de 50% din avansul achitat. Dacă rezervarea se anulează cu mai puţin de 7 zile înainte de data sosirii, se va percepe o penalitate de 100% din avansul plătit. În cazul pachetelor turistice, ofertelor speciale de Revelion sau Paşti precum şi în cazul meselor festive, dacă anularea rezervării se face cu mai puţin de 30 zile înainte de de data sosirii, se va percepe o penalitate egală cu valoarea avansului achitat.

Hostel Lacul Verde din Ocna Sibiului oferă următoarele:
– Restaurant (doar pentru evenimente şi mese festive);
– Salon de mic dejun;
– Seif la recepţie;
– Camere de nefumători; grădina;
– Parcare gratuită;
– Teren de volei pe iarbă; teren de badminton pe iarbă; teren de mini-fotbal pe iarbă;
– Şezlonguri pentru plajă în incinta unităţii;
– Wi – Fi gratuit
Posibilităţi de petrecere a timpului liber în zona lacurilor naturale: billiard în perioada de sezon; tratament natural cu nămol; aerosoli naturali;

Aspecte foarte importante!!
Copiii, indiferent de vârstă, pot fi cazaţi doar în camerele duble junior sau family.

În camerele duble superioare Nu se acceptă copii sau infanţi.

Notă: Pentru solicitări exprese în camerele cu vedere la lac se percep suplimente, pe care le puteţi consulta pe site-ul unităţii la secţiunea: Preţuri sejur 2015.

Check-in începând cu ora 14. Check-out până la ora 10.
Unitatea oferă şi serviciul de late check – ouţ cu excepţia perioadei de sezon estival.
Serviciul de late check – ouţ se referă la prelungirea ultimei zile de cazare până la ora 16. Acest serviciu este disponibil doar la cerere şi este tarifat.

Stimaţi turişti, vă invităm să alegeţi cu încredere opţiunea de cazare Ocna Sibiului – Hostel Lacul Verde, pentru a petrece un concediu cât mai relaxant şi cât mai plăcut!

Copiii între 0 şi 14 ani pot fi cazaţi doar în camerele duble junior sau family.
Check-in începând cu ora 14, 00.
Check-out până la ora 10, 00.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Tichete de vacanţă
 • Fax
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Seif
 • Terasă
 • Teren de sport

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult