Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Paradise Delta House - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Televiziune prin satelit, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Televizor LCD, Terasă

  ***Tarifele includ mic-dejun.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Paradise Delta House - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Televiziune prin satelit, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Televizor LCD, Terasă

  ***Tarifele includ mic-dejun.

Informații generale

Paradise Delta House din Mila 23  – Delta Dunării.

Paradise Delta House din Mila 23 este locația ideală pentru evadarea din cotidian, o oază de liniște și relaxare în Delta Dunării.

Situată în inima Deltei Dunării, în localitatea Mila 23, Paradise Delta House este cu siguranță alegerea ideală pentru un concediu de vis in Delta Dunării.

Acces

Deoarece accesul până în Mila 23 se face doar pe calea apei, proprietarii v pot asigura contr-cost accesup până la pensiune cu ambarcațiunile propri. Daca aveți dumneavoastră o ambarcațiune, puteți acosta fără probleme la pensiune, pontoanele Paradise Delta House fiind gata să vă primeasă.

Facilități

Cu o capacitate de 60 de locuri de cazare în 18 camere duble și 6 apartamente, Paradise Delta House își deschide ușile pentru ca vacanța dumneavoastră în Delta Dunării să fie una ca in Paradis.

Toate camerele sunt moderne, frumos mobilate și beneficiază de toate utilițășile necesare unui concediu reușit. Unele camere au acces la balcon. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cabină de duș, televizor, acces gratuit la internet Wifi, aer condiționat și televiziune prin satelit.

Pensiunea este structurată pe 3 nivele principale și o mansardă, toate camerele fiind clasificate cu 4 stele.

La parterul Paradise Delta House vă întâmpină un restaurant cochet și primitor iar în afara acestuia vă aștepată o terasă pe malul apei unde puteți servii atțt mancare cțt si băuturialcoolice și nonalcoolice.

Restaurant

Aflându-ne în inima Deltei Dunării, preparatele lipovenești din pește sunt emblema fiecărui restaurant. Borșul și saramura de pește, peștele prăjit sau la grătar, ciroba din perișoare de pește sunt doar câteva din gustoasele bucate pe care le veți  întâlni la Paradise Delta House din Mila 23.

Timp liber și atracții turistice

Situață chiar în inima Delte Dunării Paradizse Delta House vă pune la dispoziție numeroase idei de călătorie în Rezervația Biosferei Deltra Dunării. Fie că alegeți să participați la un spectacol de lumină, culoare și natură pe canalele cu stuf, fie că vizitați mănăstirile din zone, gazdele noastre de la Paradise Delta House vă cvor îndruma cu mare pălăcere, punându-va la dispoziție traseele organizate de către pensiune.

Vă invităm cu drag să vă petreceți concediul în Delta Dunării alături de Paradise Delta House.

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Se poate solicita plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Caiac
 • Loc amenajat pentru pescuit
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Plajă privată
 • Aer condiţionat
 • Piscină
 • Bar
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire
 • Loc de joacă pentru copii
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Seif
 • Tenis de Masa
 • Terasă

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult