Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ancora - Cameră Dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Telefon, Televizor LCD, Uscător de păr

  Tarifele variază în funţie de tipul de cameră și numărul de persoane:

  Cameră Dublă Twin

  1 persoană

  150 lei/noapte cu mic-dejun inclus
  2 persoane

  200 lei/noapte cu mic-dejun inclus

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ancora - Cameră Dublă Deluxe

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Telefon, Televizor LCD, Uscător de păr

  Tarifele variază în funţie de tipul de cameră și numărul de persoane:

  Cameră Dubla Deluxe

  1 persoană

  170 lei/noapte cu mic-dejun inclus
  2 persoane

  220 lei/noapte cu mic-dejun inclus

  3 persoane

  270 lei/noapte cu mic-dejun inclus
  4 persoane

  320 lei/noapte cu mic-dejun inclus

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ancora - Junior Suite

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat, Cablu TV, Telefon, Televizor LCD, Uscător de păr

  Tarifele variază în funţie de tipul de cameră și numărul de persoane:

  Junior Suite

  1 persoană

  200 lei/noapte cu mic-dejun inclus
  2 persoane

  250 lei/noapte cu mic-dejun inclus

  3 persoane

  300 lei/noapte cu mic-dejun inclus
  4 persoane

  350 lei/noapte cu mic-dejun inclus

Informații generale

Pensiunea Ancora din Eșelnița – Cazanele Dunării.

Confort, ospitalitate şi o privelişte de vis. Acestea sunt o parte din beneficiile oferite de Pensiunea Ancora din Eşelniţa.

Situată în localitatea Eşelniţa pe drumul naţional 57 la o distanţă de 10 km de oraşul Orşova, Pensiunea Ancora din Eşelniţa vine în întâmpinarea clienţilor ce îşi doresc să petreacă un sejur liniştit pe malul românesc al Fluviului Dunărea.

Cu o capacitate totală de 44 de locuri de cazare în 5 camere duble, 7 camere duble deluxe şi 2 camere junior suite, Pensiunea Ancora din Eşelniţa este locul pe care îl puteţi alege cu încredere dacă vă doriţi o vacanţă încărcată cu linişte şi momente unice petrecute fie pe ponton, fie la piscină pe care o pune la dispoziţia clienţilor în mod gratuit. Puteţi alege prin a vă începe dimineaţa savurând cafeaua pe balconul unei dintre cele 9 camere cu vedere totală spre Dunăre sau să încărcaţi de energie pozitivă una dintre cele 5 camere cu vedere parţială spre Dunăre. Fiecare cameră este dotată cu baie şi cabină de duș, televizor, cablu, internet wi-fi şi aer condiţionat. În plus, la mansardă beneficiaţi de o sală de conferinţe unde aveţi acces wi-fi şi un ecran de proiecţie.

Fie că alegeţi să vă petreceţi sejurul alături de copii sau alături de animăluţul dumneavoastră de companie, Pensiunea Ancora din Eşelniţa va permite accesul în mod gratuit cu prietenul dumneavoastră patruped, iar pe copii îi întâmpină cu un loc de joacă special creat pentru ei.

Pentru cei care doresc să poposească la Pensiunea Ancora din Eşelniţa cu ambarcaţiunea proprie, acest lucru este posibil deoarece la ponton puteţi ancora fără nici o grijă.

Regiunea turistică Clisura Dunării îmbină atât de armonios toate formele de relief oferind zonei un potenţial turistic nemărginit. Fie că alegeţi să vă petreceţi după-amiaza plimbându-vă cu barca şi bucurându-vă de peisajul oferit de cadrul natural sau preferaţi să vizitaţi Mănăstirile Mraconia şi Sfânta Ana, ce oferă un cadru religios unic meleagurilor mehedinţene îmbinând religia cu istoria. Edificiile încărcate de istorie precum Cetatea Trikule, Tabula Traiana sau Chipul sculptat în stâncă al regelui Decebal aşteaptă să fie descoperite.

Vă invităm cu drag să descoperiţi frumuseţile naturale şi antropice ale Clisurii Dunării la Pensiunea Ancora din Eşelniţa.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

13:30

Ora de plecare

11:30

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Ecran de proiecție
 • Hamac
 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare supravegheată video
 • Balansoar
 • Loc de joacă pentru copii
 • Piscină exterioară
 • Restaurant
 • Sala conferinţe
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult