Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniela - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniela - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Daniela din Băile Felix – Crișana.

Pensiunea Daniela din Băile Felix este locul ideal pentru un concediu reuşit alături de familie sau de grupul de prieteni.

Situată la intrarea în staţiunea Băile Felix, în apropierea punctelor de interes balneare şi de relaxare, Pensiune Daniela din Băile Felix pune la dispoziţia turiştilor condiţii modern de cazare garantând confortul şi seriozitatea.

Cu o capacitate de 24 de locuri în 10 camere, dintre care 7 camere duble, două camere triple şi un apartament cu două camere, Pensiunea Daniela din Băile Felix vă aşteaptă la relaxare şi aer curat în Crişana.

Toate camerele dispun de mobilier nou, un design modern, acces gratuit internet Wi-Fi, baie proprie fiecărei camera cu cadă, frigider, televizor, cablu T.V., uscător de păr şi încălzire centralizată pentru zilele răcoroase de iarnă, toate acestea pentru că şederea dumneavoastră la Pensiunea Daniela din Băile Felix să fie pe măsura aşteptărilor.

În unitate beneficiaţi de acces gratuit la bucătăria complet utilată, un living pentru servirea mesei, o grădină cu de verde desăvârşit, grătar pentru prepararea după bunul plac a prânzului sau cinei, un loc de joacă amenajat pentru ca cei mici să îşi poată desfăşura activitatea în siguranţă, parcarea gratuită, pătuţ pentru copil mic, şi o terasă impozantă unde vă puteţi petrece dupăamiezile răcoroase creând amintiri de neuitat.

Aşezată în câmpia Crisurilor, la 150 metri altitudine, staţiunea Băile Felix este cea mai mare staţiune balneoclimaterică cu durată permanentă de pe teritoriul României. Cu un climat cald aceasta permite chiar şi în perioada iernii un sejur relaxant mai ales pentru turismul balnear. Renumită în principal pentru apele termale dar şi pentru obiectivele turistice, staţiunea Băile Felix se adresează oricărui grup de turişti dornic de a descoperi frumuseţile României. Vă recomandăm să vizitaţi, Lacul cu nuferi şi lotuşi termali, Biserica cu Lună, dar şi vieţuitoarele unice precum peştişori exotici şi melcul „Melanopsis Parreyssi”, unicul supravieţuitor al erei glaciare.

Staţiunea Băile Felix şi Pensiunea Daniela din Băile Felix vă invită să descoperiţi Crișana şi magia locurilor de poveste de aici.

 

 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Scaun bebe
 • Acces la bucătărie
 • Echitaţie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Pat pentru copil
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult