Salina-din-Deal-loc-de-contemplare-Idei-de-calatorie-Brad-DescoperimRomania.ro

Salina din Deal – loc de contemplare

Salina din Deal – loc de contemplare


Salina din Deal este o salină artificială situată într-o zonă pitorească din inima ardealului mai exact în Brad, județul Hunedoara. Pe lângă faptul că salina ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, care este foarte important în această perioadă, locația în care se află le oferă clienților atât o stare de bine cât și o stare de relaxare totală.

Relaxare între bulgări de sare! 

Salina din Deal este construită din bulgări de sare de Praid și Himalaya. Tavanul Salinei este acoperit cu stalactite,iar podeaua este acoperită cu sare de la Ocnele Dej, terapia cu sare fiind benefică pentru curățarea plămânilor, tratarea bronșitei, îmbunătățirea circulației sângelui, pentru prevenirea infarctului miocardic și a cancerului pulmonar etc.

Salina din Deal un început greu dar frumos!

Dorința de a fi sănătoși a fost pe primul loc atunci când salina a început să prindă contur încă de la primul bulgăre de sare. Și cum se spune “Lucrurile bune vin la momentul potrivit” salina s-a deschis exact în perioada în care pandemia de Covid-19 a ajuns și în România, perioadă în care imunitatea conta mai mult ca niciodată. Datorită locației în care se află Salina din Deal, am decis să deschidem și un restaurant, astfel că priveliștea de pe terasa salinei să îi deconecteze pe cei ce ne calcă pragul  de viața cotidiană și să le ofere un moment de relaxare alături de cei mici care se pot bucura de un loc de joacă. Locația în care se află salina le permite celor care ne vizitează să vină într-o drumeție cu bicicleta sau la pas.

Relaxare pentru toate vârstele!

Se pot bucura de terapia cu sare atât cei mari cât și cei mici, astfel că este permisă intrarea copiilor de la vârsta de 3 ani, punându-le copiilor la dispoziție tot ce este nevoie ca aceștia să se bucure de cele 50 de minute petrecute în salină. Pentru cei mari, salina pune la dispoziție o bibliotecă, iar la cerere se pornește televizorul.

Cele mai frumoase perioade din an!

Unul dintre deosebitele lucruri pe care noi le-am realizat este faptul că amenajăm salina în funcție de perioada din an. În anul 2020 am fost ajutorul de nădejde al moșului prin colectarea scrisorilor de la copiii care ne-au călcat pragul.  Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Salina din Deal a organizat un eveniment unde au participat atât copiii cât și părinții. Copiii au avut parte de un traseu interesant cât și de multe alte surprize!  Pentru o imunitate crescută Salina din Deal vă recomandă 12 ședințe a câte 50 de minute pe zi!

Galerie foto:


Caută și alte idei de călătorie și oferte de cazare în România


Caută cazare în categoria:Cazare Transilvania, Cazare Hunedoara


Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Natura, Obiective turistice 

Citește și …


Manastirea-Humor Salina din Deal - loc de contemplare

Mănăstirea Humor – artă și religie

Mănăstirea Humor – Așezământul monahal de maici Mănăstirea Humor coordonate GPS: 47.593694, 25.854525,12 Bucovina găzduiește una dintre cele mai impresionante biserici din România, Mănăstirea Humor, construită în anul 1530 de Toader Bubuiog, iar arhitectura acestui edificiu religios prezintă un interes aparte. Un element particular îl reprezintă pridvorul deschis cu arcade, o inovație determinată atât de tradiția […]

0 comments
Ediţia-de-primăvară-a-Târgului-de-Turism-al-României-16-19-februarie-2017 Salina din Deal - loc de contemplare

Deschiderea oficială a Târgului de Turism al României

Romexpo găzduiește între 16 și 19 februarie ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului! Deschiderea oficială a Târgului de Turism va avea loc joi, 16 februarie a.c., în Pavilionul C3, începând cu ora 11.00. Programul deschiderii oficiale este următorul: Ora 11.00 – Alocuțiunea domnului Mihai […]

0 comments
Manastirea-Rohita-si-satul-blestemat Salina din Deal - loc de contemplare

Mănăstirea Rohița și satul blestemat

Mănăstirea Rohița din Maramureș Mănăstirea Rohița se alfă în apropierea satului Boiereni, între dealurile maramureșene, la granița județului Maramureș cu județele Cluj, Bistrița și Zalău. De la intrarea în sat se observă grija oamenilor pentru divinitate manifestată adesea sub forma crucii. Povestea blestemului de la Boiereni începe la jumătatea secolului XVIII Se spune că în […]

0 comments

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *