Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maya House - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Televizor LED, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Cablu TV

  *Opțional:

  Mic – dejun: 25 lei/persoană și 15 lei/copil

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maya House - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Televizor LED, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Cablu TV

  *Opțional:

  Mic – dejun: 25 lei/persoană și 15 lei/copil

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maya House - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cabină de duș, Televizor LED, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Articole de toaletă, Aer condiţionat, Cablu TV

  *Opțional:

  Mic – dejun: 25 lei/persoană și 15 lei/copil

Informații generale

Pensiunea Maya House din Predeal

Pensiunea Maya House din Predeal este gata de întâmpinarea turiştilor şi promite un sejur excelent pe crestele munţilor.
Cu o capacitate de maxim 36 de locuiri de cazare în 6 camere duble matrimoniale, 4 garsoniere şi 2 apartamente, Pensiunea Maya House din Predeal este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Petreceri aniversare, team-buildinguri, tabere, cantoanemnte, petreceri private şau chiar o perioadă de relaxare la munte, la ski sau pentru drumeţii.

Facilităţi

Toate camerele pensiunii Maya House din Predeal sunt luminoase, spaţioase şi mobilate cu bun gust, dotate cu TV LCD, cablu TV, telefon cu acces interior şi exterior, cu acces la internet prin cablu şi internet wireless. Fiecare cameră are baie proprie cu cabină de duş sau cadă, unde veţi găsi un set cosmetice de baie, halate de baie şi papuci de camera, toate aceastea pentru a vă simţi ca acasă.
Pentru clienţii pensiunii Maya House Predeal, servim la cerere, micul dejun, sub formă de bufet suedez, masa de prânz şi cina. Vă preparăm în bucătăria proprie mancăruri tradiţional româneşti, despre care clienţii noştri spun că sunt foarte gustoase şi îmbietoare.
Nu punem la dispozitie bucataria pentru clienti, (putem face exceptie în cazul clientilor cu infanţi) şi nu agreem ideea ca, clienţii să-şi aducă mâncarea la pachet, tocmai pentru că avem posibilitatea de a le oferi aceste bucate delicioase preparate de noi.
În livingul situat la parterul pensiunii Maya House Predeal puteti găsi TV LCD cu diagonala mare, Sistem Home Cinema, jocuri de societate, etc., sau pur şi simplu puteţi savura o cafea de calitate sau băutura dumneavoastră preferată.

La barul Pensiunii Maya House din Predeal puteţi servi o cafea bună sau o băutură pentru a vă putea potoli setea. Vă punem la dispoziţie o gamă largă de sortimente de băuturi alcoolice şi nealcoolice, limonade şi freshuri de fructe, preparate de noi cu cea mai mare grijă chiar în prezenţa dumneavoastră.

Exterior

Am amenajat un teren multisport pentru oaspeţii Pensiunii Maya House Predeal care iubesc sporturile de orice tip. Cei cazaţi la Maya House Predeal au ocazia de a organiza propriile competiţii sportive şi de a forma echipe, mai ales grupurile care aleg o şedere mai lungă la pensiunea noastră.
Copiii sunt mai fericiţi la Maya House! Pe langă aerul proaspăt de munte care îmbunătăţeşte funcţiile neurologice şi de creştere ale organismului, am pregătit un loc de joacă special creat pentru cei mici, care respectă standardele europene de siguranţă.
Oaspeţii cazaţi la Pensiunea Maya House Predeal se pot bucura de aerul curat de munte şi de priveliştile Carpaţilor pe terasa exterioară a clădirii cu o capacitate de 30 de locuri.
În curtea Pensiunii Maya House Predeal veţi găsi trei foisoare a cate 12 locuri fiecare (minim), unde puteţi să vă petreceţi timpul în aer liber cu prietenii dumneavoastră şi cu familia.
Pensiunea Maya House Predeal s-a gândit şi la cei care iubesc atmosfera relaxantă a unui grătar la curte împreună cu prietenii şi vă pune la dispoziţie nu doar un grătar, dar şi un proţap, pentru a petrece munteneşte vacanţa dumneavoastră.

Vă invităm cu drag să petreceţi un sejur de neuitat la Pensiunea Maza House din Predeal!

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cayarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Teren de multisport
 • Gradină interioară
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Bar
 • Foişor
 • Încălzire centrală
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult