Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Novis - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Cablu TV, Duş, Internet, Minibar, Telefon, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Novis - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Cablu TV, Duş, Internet, Minibar, Telefon, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Novis - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Cablu TV, Duş, Internet, Minibar, Telefon, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Novis - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Cablu TV, Duş, Internet, Minibar, Telefon, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Novis - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Cablu TV, Duş, Internet, Minibar, Telefon, Televizor

Informații generale

Pensiunea Novis din Iași – Moldova.

Pensiunea Novis din Iași este o alegerea perfectă , fiind amplasată aproape de zona centrală a frumosului oraș Iași. Aceasta este amplasată în zona Bucium, într-o zonă liniștită a orașului.

Pensiunea Novis din Iași oferă echilibrul perfect între confort și calitate, oferind prețuri de 3 stele la un confort ridicat de 4 stele. Este alegerea perfectă celor care doresc confort și liniște, atât pentru turiștii care doresc să viziteze orașul, cât și pentru oamenii de afaceri.

Pensiunea Novis vă pune la dispoziție 10 camere, în regim double sau single și un apartament spațios și elegant, situat la ultimul etaj al pensiuni, cu o capacitate totală de 20 de locuri. Camerele sunt atent amenajate într-un stil modern, cu toate facilitățile incluse. Toate camerele au băi private, dotate cu cadă de duș, zonă de relaxare, TV LCD, minibar, iar unele camere au balcon.

Pensiunea Novis vă pune la dispoziție și o grădină frumos aranjată, cu grătar, terasă în aer liber, unde puteți servi masa, loc de joacă pentru copii. De asemenea, în cadrul Pensiunii Novis există și un restaurant, care servește mâncăruri tradiționale românești și internaționale, menite să satisfacă orice preferință și un bar, unde puteți servi băuturi sau cafea și unde vă puteți relaxa.

Pensiunea Novis dispune și de sală de conferință, cu o capacitate de de 50 de locuri, unde se pot organiza conferințe sau întâlniri de afaceri. Pensiunea Novis este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își surprindă plăcut partenerii de afaceri, prin eleganță și confort.

Pensiunea Novisoferă informații turistice despre cele mai importante obiective turistice din Iași să puteți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din România fără să ratați vreun obiectiv. Cele mai importante obiective turistice din oraș sunt: Palatul Culturii, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Grădina Botanică.

Pensiunea Novis este alegerea perfectă, unde confortul și buna dispoziție vă va completa vacanța alături de atmosfera de poveste a Iașului lui Eminescu.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Moldova, Cazare Iași, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Călcătorie
 • Parcare supravegheată video
 • Bar
 • Grădină/Curte
 • Încălzire centrală
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Se acceptă animale de companie
 • Serviciu în cameră
 • Sistem trezire
 • Spălătorie

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Moldova

Moldova

Moldova este o regiune a Europei de răsărit, românească pe planul cultural și lingvistic, astăzi împărțită, din punct de vedere politic, între trei state: România, Republica Moldova și Ucraina.

Astăzi, regiunea Moldova este alcătuită în România din următoarele județe: Bacău (fără localitățile Ghimeș-Făget și Poiana Sărată, care fac parte din Ardeal), Botoșani (fără localitățile Rogojești și Cândești, dar și fără fostul sat Gura Molniței care fac parte din Bucovina), Galați, Iași, Neamț (fără localitățile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei și Dămuc, care fac parte din Ardeal), Suceava (partea sud-estică și sud-vestică a județului, restul făcând parte din regiunea istorică Bucovina), Vaslui, Vrancea (fără localitățile de la sud de râul Milcov, care fac parte din Muntenia).

Moldova, regiunea care a dat țării valorile culturale ce ne-au îmbogățit și mângâiat copilaria își așteaptă astăzi turiști cu numeroase obiective turistice demne de vizitat.

Dintre cele mai cunoscute și  mai interesante obiective turistice antropice amintim: Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Cetatea Neamțului, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Turnul Goliei, Teatru Național Vasile Alecsandri, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Anticariatele de pe strada Lăpușneanu, Palatul Braunstein, Muzeul Unirii, Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Durău,  centrele orașelor: Piata Neamț, Iași și multe altele.

Casele memoriale ale marilor noștri oameni de cultură: Mihail Sadoveanu, Eusebiu Camilar, Alexandru Vlăhuță, Vasile Alecsandri, Ion Creangă și mulți alți.

Obiectivele turistice naturale ale Moldovei sunt de o frumusețe rară, dintre acestea amintim: Rezervația Naturală Polița cu Crini,  Parcul Național Ceahlău, Cascada Duruitoarea, Pârtia Durău, Peștera Tasorog, Lacul Vaduri, Lacul Pangarati și multe altele.

Vizitați Moldova pentru ca are atât de multe locuri frumoase încât o să vă “salte inima de bucurie”, o să fiți mângâiați de Ozana cea cristalină, iar popasul pentru odihnă îl puteți face pe malul Siretului pe urmele lui Alecsandri.


Obiective turistice

Palatul Culturii din Iași - frumoasa zidire e o expresie a romantismului sfârșitului de secol și o manifestare a neogoticului ce revine arhitectului I.D.Berindei. Inaugurarea a avut loc în 1926 în prezența regelui României, Ferdinand de Hohenzollern. În 5 iunie 1883, Iașul trăia sărbtoarea dezvelirii statuii lui Ștefan cel Mare realizată la Paris dupa schițele lui Gh Asachi.

Bojdeuca lui Ion Creangă a fost inaugurată ca muzeu la 15 aprilie 1918 devenind unul din cele 12 obiective ce compun Muzeul Literaturii Române și prima casă memorială din România. Bărbatul ce păcatuise mergând la teatru, tunzându-și coada diaconicească și tragând cu pușca după ciorile din curtea bisericii Golia din Tg. Cucu și-a trăit aici ultimii ani de viață (1872-1889).

Biserica fortificată "Precista", cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este cel mai vechi monument istoric din Galați. În secolul al XVII-lea țndeplinea o dublă funcție: lăcaș de cult și cetate de apărare împotriva cotropitorilor.

Cascada Duruitoarea este situată în Masivul Ceahlău, la o altitudine 1.270 m și este formată pe Pârâul Rupturii care izvorăște din golul alpin și se varsă în Valea Schitului și apoi în Lacul Bicaz.

Grădina Botanică din Iași - cu o suprafață de 105 hectare, grădina strălucește prin mulțimea speciilor de plante prezente aici, organizate în 12 secții.
Citește mai mult