Disponibilitate

Cazare UNTOLD și ELECTRIC CASTLE

În perioada 02-08.08.2016 Pensiunea Spicului din Cluj Napoca împreuna cu Cluster Taxi și Universitatea Agricolă oferă 300 de locuri de cazare in camere cu 4 și 5 paturi, toaleta comuna pe palier la prețul de 50 lei/pat, 200 lei/cameră sau 1000 lei pentru toată perioada pentru 5 persoane. Distanta dintre unitățile de cazare si Cluj Arena dar și celelalte scene este de doar 200 m. În plus aveți posibilitatea să beneficiați și de meniul zilei la prețul de numai 10 lei.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Spicului - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  12.07.2016 – 07.01.2017 49 lei/noapte 49 lei/noapte

  50 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Spicului - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  12.07.2016 – 07.01.2017 79 lei/noapte 79 lei/noapte

  70 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Spicului - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  12.07.2016 – 07.01.2017 150 lei/noapte 150 lei/noapte

  80 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Spicului din Cluj Napoca – Transilvania.

Pensiunea Spicului din Cluj Napoca vă invită să petreceți un sejur minunant în orașul Cluj Napoca, un sejur ce îmbină istoria cu frumosul, clasicul dar și viața de noapte.

Situată la doar 2 km de central orașului,  Pensiunea Spicului din Cluj Napoca pune la dispoziția clienților 9 locuri de cazare. Puteți alege o cameră single, una dintre cele două camere duble matrimoniale sau chiar apartamentul cu două camere.

Fiecare cameră beneficiază de grup sanitar propriu, internet gratuit Wi-Fi, balcon, încălzire centrală, televizor și cablu T.V.

Pensiunea Spicului din Cluj Napoca este alegerea perfectă dacă doriți cazare în condiții avantajoase raportul calitate-preț fiind unul foarte accesibil.

Pe lângă facilitățile oferite în fiecare cameră, Pensiunea Spicului din Cluj Napoca oferă acces gratuit la bucătărie, la frigiderul din unitate, internet wireless. Pe lângă toate acestea vă puteți bucura și depăna amintiri seara in curtea unității de cazare, în foișorul acesteia sau chiar vă puțeti răcori cu o bere rece in timp ce preparați grătarul pentru cei dragi. Pentru cei care aleg să facă puțină mișcare Pensiunea Spicului din Cluj Napoca pune la dispoziția clienților o masă de ping-pong.

Situat în inima Transilvaniei, beneficiind de conexiuni complexe atât rutiere cât și feroviare, orașul Cluj Napoca vă așteaptă să descoperiți fumusețile celui de-al patrulea oraș ca mărime din România. Cu o diversitate culturală aparte, fiind unul dintre centrele universitare importane din România, orașul Cluj Napoca  crează o largă arie pentru petrecerea timpului liber. Fie că alegeți să vizitați Grădina Botanică, Parcul Central sau chiar Biserica Sf. Mihail din Piața Unirii vă garantăm că experiența va fi una unica.

Desigur, există și alte modalități pentru petrecerea timpului liber, pentru cei ce iși doresc să se întoarcă din vacanță cu mici suveniruri sau cadouri pentru familie, puteți alege centrele comerciale si magazinele de suveniruri care în marea majoritate vă oferă produse artizanele traditionale sau puteți savura o cafea pe străzile înguste ale centrului istoric al Clujului.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Tichete de vacanţă
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Sală de mese

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult