Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Residence Ambient - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Internet wireless, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Residence Ambient - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Canapea extensibilă, Internet wireless, Living, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD

Informații generale

Residence Ambient din Brașov – Transilvania.

Residence Ambient: Orizonturi turistice noi pentru timpuri noi.

Bucurați-vă de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisă, în care veți avea ocazia de a experimenta confortul și intimitatea la prețuri rezonabile, chiar în centrul vechi al Brașovului, în apartamentele noastre spațioase și dotate cu toate facilitățile necesare!

O plăcută combinație de decor și elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, Ambient Residence vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o ședere reușită din toate punctele de vedere: locație centrală, servicii cu facilități de 3 stele și siguranță.

Fiind situată la etajul doi al unei clădiri de epoca din încântătorul centru vechi al Brașovului, foarte aproape de celelalte 2 locații ale noastre, Hotel Ambient și Pensiunea Ambient, Ambient Residence se află la câțiva pași de punctele de atracție turistice ale Brașovului (Piața Sfatului, Biserica neagră, etc).

Elementele de lemn, mobilierul clasic în culori calde și decorațiunile inspirat alese crează o atmosferă primitoare care vă îmbie de îndată ce ne-ați trecut pragul.

Unitatea este compusă din 17 camere duble și 8 apartamente (dormitor și living room), bucătărie comună dotata complet (frigider, plită electrică, filtru de cafea, prăjitor, sandwich maker, cuptor cu microunde, veselă si tacâmuri) și un salon comun de mic dejun, cu o vedere superbă către Tâmpa. Toate camerele sunt pentru nefumători la fel ca și salonul de mic dejun de la nivelul inferior, însa bucătăria este și pentru fumători.

Noutatea acestui concept de cazare constă și în prețurile deosebit de convenabile, începând de la 35 euro/noapte/cameră ( incluzând internet wireless, parcare, lenjerie, prosoape și curățenie zilnică).

Pentru ca check-in-ul se face doar la Pensiunea Ambient, care este situată la 150 de m de Ambient Residence, vă veți afla  în posesia cheilor unității de cazare pe toată perioada șederii, având astfel acces 24 de ore din 24. Pe lângă aceasta,  pentru că siguranța este de maximă importanță atunci când vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheată electronic în permanență.

Așadar, experimentați noul nostru concept de cazare.

Ambient Residence vă așteaptă!

Structura camere:

– camere duble (pat matrimonial sau twin) – 17   camere;
– apartamente (dormitor+living) – max 3 persoane – 8 apartamente;
– bucătărie comună complet utilată
– breakfast lounge cu o superbă panoramă a muntelui Tâmpa

Facilități și Servicii :

Residence Ambient dispune de:
– încălzire centrală
– sistem electronic de avertizare a incendiilor
– sistem electronic de supraveghere a spațiilor publice ( CCTV )
– salon de servire a micului dejun
– se acceptă carduri visa, mastercard și amex
– internet cafe
– seif
– rent a car
– birou turism și excursii
– Ambient Exclusive oferit gratuit numai oaspeților Ambient

Camerele dispun de:
– telefon cu acces intern
– televiziune prin cablu
– LCD TV
– acces internet wireless
– radio  ceas

Apartamentele dispun suplimentar de:
– pat matrimonial sau twin
– living
– 2 televizoare
– canapea extensibilă

Contracost se oferă următoarele servicii:
– doctor și dentist la cerere
– servicii de masaj la cerere
– check-out întârziat
– transport auto


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Brașov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.
Pătuțul pentru copii este gratuit.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Birou de lucru
 • Internet cafe
 • Salon mic dejun
 • Rent a car
 • Plată cu cardul
 • Încălzire centrală
 • Seif

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult