Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Carlos - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Bideu, Camere cu balcon, Articole de toaletă, LCD TV, Baie, Frigider, Internet, Minibar, Pat matrimonial

  Mic dejun: 20 de lei / persoană.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Carlos - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Bideu, Camere cu balcon, Articole de toaletă, LCD TV, Baie, Frigider, Internet, Minibar, Pat matrimonial

  Mic dejun: 20 de lei / persoană.

Informații generale

Vila Carlos din Băile Felix – Crişana

Vila Carlos din Băile Felix este o locație deosebita pentru un sejur de vis în una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din țară. Vila Carlos este localizată la intrarea în Băile Felix, la 400 de metri de ștrandul Apollo.

Vila Carlos din Băile Felix dispune de 18 locuri de cazare, în camere amenajate modern, spațioase și elegante. Toate camerele dispun de pat matrimonial, minibar, frigider, TV, internet și băi proprii, moderne, cu toate facilitățile necesare. Unele camere au balcon, iar gazdele oferă mic dejun, contra cost, într-un salon special amenajat. În spatele pensiunii există o terasă amenajată, pentru momente de relaxare și cu facilități de grătar.

Vila Carlos din Băile Felix, dispune și de o sală de evenimente sau de conferință, pentru training-uri, întâlniri de afaceri sau evenimente private, cu o capacitate de maxim 80 de persoane.

De la Vila Carlos veți primi o reducere promoțională la cele mai importante ștranduri din Băile Felix, stațiune balneclimaterică ce datează din anul 1711: 50% reducere la Aqua Park President, 30% la ștrandul termal Apollo (cu excepția perioadei 15 iunie – 1 septembrie și 23 decembrie – 5 ianuarie) și 25% reducere la echitație la Centrul ”Mentor”. Astfel, vă veți simți la Vila Carlos un  adevărat oaspete!

De asemenea, De la Vila Carlos puteți porni în descoperirea zonei turistice Crisana cu obiective de mare importanță: la Oradea putem vizita clădirile monument în stil Art Nouveau, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută ca ”Biserica cu Lună”, Palatul Vulturu Negru. Alte obiective importante: Cheile Albioarei, Peștera Igrita, Peștera Coliboaia, Lacul cu Nuferi din Băile Felix, Dealul Șomleu, Rezervația Naturală Părâul Peța ș.a.m.d.

Vă așteptăm la Vila Carlos din Băile Felix să petreceți un sejur de vis, la cele mai bune oferte, confort sporit, unde vă veți simți ca acasă!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

Între 14:00 - 22:00

Ora de plecare

Între 8:00 - 12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Copii până la 4 ani beneficiază de gratuitate. Se acceptă paturi suplimentare, contra cost.

Animale de companie

Nu se acceptă animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare gratuită
 • Sală de evenimente
 • Serviciu de Transfer (contra cost)
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet wireless
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Seif
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult