Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Casa Amurg - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Casa Amurg - Apartament cu 2 camare

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Vila Casa Amurg din Sinaia – Valea Prahovei.

Vila Casa Amurg din Sinaia se află într-o zonă liniștită, unde vă puteți bucura de relaxare și de cea mai bună calitate a serviciilor care vă sunt puse la dispoziție de către proprietari și de personalul ospitalier.

Vila Casa Amurg din Sinaia vă întâmpină cu toate facilitățile necesare unui sejur lipsit de griji: cele 7 camere duble cu pat matrimonial și cele 4 apartamente cu două camere însumează o capacitate totală pentru 22 de adulți și sunt dotate cu baie privată cu cabină de duș, uscător de păr și halate. De asemenea, toate camerele au TV cu ecran plat și canale transmise prin satelit și veți fi și conectați la internet în permanență.

Livingul este de asemenea dotat cu TV. Bucătăria este complet utilată cu toate cele necesare pentru cei care se relaxează gătind, iar cel mai apropiat magazin alimentar se alfă la 200 de metri de proprietate sau puteți opta pentru un grătar în curte. Pentru ședințe, workshop-uri sau teambuilding-uri, aveți la dispoziție și o sală de conferințe. Parcarea este gratuită, iar pentru cei care doresc sa-și aducă animalul de companie cu ei în sejur, aici este locația potrivită deoarece Vila Casa Amurg este pet friendly.

Atracția principală a orașului Sinaia, aflat pe Valea Prahovei este cu siguranță Castelul Peleș, ales drept reședință de către Regele Carol I, punând astfel bazele dezvoltării turistice a zonei. Tot în Sinaia există unsprezece monumente istorice cu arhitectură specifică anilor 1900, pentru pasionați. Cel mai nou obiectiv turistic, deschis la sfârșitul anului 2015 este Muzeul Orașului Sinaia, iar spațiul-gazdă a fost ales Palatul Știrbey, o clădire construită în anul 1875.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Sinaia este punct de referință: cele trei pârtii de schi Valea Dorului, Valea Soarelui cu grad de dificultate mediu și Carp cu grad de dificultate ridicat, sau cele patru trasee de schi Scândurar, Drumul de Vară, Turistică și Drumul Vechi sunt pregătite în lunile de iarnă să primească turiști.

Vă recomandăm Vila Casa Amurg din Sinaia pentru profesionalism și calitate, care îndeplinesc condițiile de bază pentru un sejur perfect.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult