Insula Ostrov - paradis al aventurii și al relaxării -https___www.descoperimromania.ro

Insula Ostrov – paradis al aventurii și al relaxării

Insula Ostrov – paradis al aventurii și al relaxării


Să cunoaștem locul

   Insula Ostrov se află situată pe Dunăre, la sud de localitatea Moldova Veche. Pentru a putea ajunge la minunata destinație, recomandat ar fi ca plecarea să fie de la una dintre pensiunile din Coronini prin intermediul unor bărci ce aparțin unor localnici dispuși să ducă turiștii într-un loc desprins din basme. Pe parcursul traseului, se pot admira Stânca Babacaia cât și Cetatea Golubac.

   Farmecul insulei Ostrov 

   Insula Ostrov cucerește prin aspectul său cât se poate de misterios care determină pe oricine să se aventureze cu scopul de a se deconecta de la viața cotidiană și a se relaxa într-un cadru natural. Este o adevărată oază a fericirii care înlătură orice sentiment negativ acumulat de-a lungul timpului. O dată ajuns în acest paradis, conștientizăm cât de frumoasă este mama natură și cât de recunoscători ar trebui să fim pentru existența acesteia. Pe măsură ce pătrunzi în inima insulei, este inevitabil să nu simți cum sufletul îți părăsește corpul și devine una cu mediul, formând astfel o legătură cât se poate de strânsă. Decorul verde induce starea de relaxare, iar peisajul te răpește într-o secundă.

   Prezența cailor sălbatici pe insula Ostrov

   Pe insulă, se poate remarca prezența cailor sălbatici, având libertatea deplină de a se desfășura în voie după bunul plac. Aceștia pot fi admirați în habitatul lor natural, la care se poate alătura și un apus impresionant care să te lase fără cuvinte. Această imagine este prima dată capturată de ochiul liber care ajunge direct la inimă și unde se va întipări în suflet pentru eternitate. Ulterior, pentru cei pasionați și de fotografie și nu numai, momentul poate fi imortalizat și cu aparatul de fotografiat sau telefonul, care va ajuta la retrezirea amintirii. 

   Viața este o continuă călătorie care ar trebui valorificată din plin. Dacă există posibilitatea de a vizita Insula Ostrov, nu ar trebui să existe ezitări din partea unui turist întrucât experiența este una inedită.


Caută cazare în categoria: Cazare Cazanele DunariiCazare Eselnița, Cazare Dubova, Cazare Orșova, Cazare Liubcova, Cazare Coronini

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Natura, Obiective turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *