Forumul de incoming - DescoperimRomania.ro

Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Forumul de Incoming editia a V-a
Hotel Ramada Plaza, Bucuresti
13 decembrie 2017

Inscrie-te acum!

4 Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Eveniment organizat de InfoTravelRomania.ro. Numar de locuri: 150.
Au prioritate agentiile de turism care fac INCOMING (62)ghizii de turism specializati pe INCOMING si unitatile de cazare care isi doresc turisti straini.Scopul principal al acestui forum este sa discutam despre incoming, despre problemele si solutiile incomingului romanesc, sa incurajam agentiile de turism sa dezvolte un departament de INCOMING.

 

Cand am inceput Forumul de Incoming in 2014 un mare sef in turism spunea ca sunt maxim 20 agentii de turism care fac INCOMING. Acum, dupa 3 ani avem cel putin 62 de agentii de turism care fac incoming. Iata ca forumul si-a atins scopul: sa incurajam agentiile de turism sa faca INCOMING!.

 

La intrare vor fi 4 mese. Pe partea dreapta – prima masuta pentru inregistrarea participantilor, a doua pentru revista Traveller Magazin (Ce va organiza traditionalul concurs “Cine stie turism, cistiga!” (3 Intrebari = 3 premii). Pe stanga gasiti 2 masute pentru Art & Craft Romania (ce va expune pachete-cadou cu suveniruri din Romania).

EDUARD ACSENTE ghid de turism din Delta va expune doua albume foto cu povești, unul despre localitatea Sfântu Gheorghe acolo unde se desfășoară în fiecare an festivalul de film ANONIMUL iar celălalt despre istoria pescuitului, mai ales despre pescuitul la sturion, celebri pești preistorici care furnizeaza caviarul. Doritorii pot viziona albumele, discuta pe marginea lor și a eventualelor proiecte viitoare. Fireste, cei interesati le pot achiziționa.

 

Moderatori: FLORIN POPESCU si RALUCA MURESAN.
Loc de desfasurare: Hotel Ramada Plaza, Bucuresti
Parteneri: Clubul Presei de Turism – FIJET Romania.

Sponsori principali eveniment: KARPATEN TURISM si TravelMaker.
karpaten Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017travel-maker Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Parteneri media: 

Radio Romania Actualitati, Traveller magazin,consilierturism.roimperatortravel.rocalatoriaperfecta.ro,romaniaturistica.ropovestidecalatorie.rocalatorsauturist.ro,https://vacanteleluimircea.wordpress.comDescoperimRomania.rotouristry.ro

Taxa de intrare: 50 lei / persoana
Speakerii si partenerii media acreditati au intrarea libera.

Invitat special: 
– scriitorul si jurnalistul de calatorii MARIAN CONSTANTINESCU – ce va acorda autografe pe 2 dintre cartile sale de turism.|
Inscrie-te acum! ULTIMELE 6 LOCURI!


Program:
Miercuri 13 decembrie 2017
09.00 – 10.00 – inregistrare participanti, cofee break
10.10 – 
deschiderea oficiala a evenimentului
10.10 – 13.00 Panel I

13.00 – 14.00 Pauza
13.30 – Tur de hotel pentru toti cei interesati sa vada camere, restaurantul si salile de conferinta Ramada Plaza si Ramada Parc
14.00 – 16.15 Panel II 
16.15 – TOMBOLA


Speakeri:

Panel I
10.00 – 10.30 Bogdan Tomoiagă – Secretar de Stat Ministerul Turismului
Care este situatia incomingului in Romania? La cate targuri internationale participa Romania in 2018? Ce se intampla cu sefii birourilor de promovare?

10.30 – 11.00 Petre Dordea – Fondator InfoTravelRomania.ro 
De ce un Forum de Incoming? De unde am plecat si pana unde am ajuns? Care sunt primele 6 tari de unde ne vin turisti? Cum am ajuns la 62 de firme care fac azi incoming pentru Romania? Cu ce dificultati se confrunta incomingului romanesc?

11.00 – 11.30 Alina Giurgiu Drd Universitatea Oradea, membru ANGR si SG Federatia Ghizilor de Turism din Romania – Incotro se indreapta KARPATEN TURISM – unul dintre cei mai mari Touroperatori ai segmentului de incoming din Romania? Cum arata strategia acestei companii de atragere a turistilor din Israel.

11.30 – 12.00 Valentina Saygo – ASK FOR TAX FREE
O tara europeana civilizata, cu un incoming durabil, restituie TVA incasata calatorilor din tari noneuropene, ce cumpara de pe teritoriul ei. Povestea acestui demers comercial si dificultatile cu care s-au confruntat specialistii companiei ne-o spune, cu o atitudine tonica managerul ei.

12.00 – 12.20 Maximilian Dragan/ coordonator de program Sibiu Regiune Gastronomică Europeana 2019 – Asociatia Judeteana Sibiu
Daca nu stiati, peste 2 ani, Sibiul va fi Regiune Gastronomică Europeana. Acest program este coordonat de Maximilian Dragan/Asociatia Judeteana Sibiu. El ne va relata despre etapele unei competitii care nu s-a rezumat la… ce si cum asezi in farfurie.

12.20 – 12.40 Alin PATRU / Managing Partner Travel Management and Events S.R.L., Chisinau – Incentive si Team Building peste Prut.
Cum face si ce anume face Chisinaul pentru a atrage citi mai multi turisti straini pentru segmentul MICE? Cu exemple concrete vine din Republica Moldova Alin PATRU / Managing Partner Travel Management and Events S.R.L. ( Chisinau)

1. PRIMA INTREBARE A CONCURSULUI “ CINE STIE TURISM, CISTIGA!”, sponsorizat de revista TRAVELLER MAGAZIN

12.40 – 13.00 Cezar Popovici – sisteme audio ghid profesionale.
Daca auzi mai bine, vezi mai mult. Cel putin asta pare sa ne spuna Cezar Popovici – dezvoltatorul unuia dintre cele 2 sisteme audio ghid profesionale ce sunt folosite in tururile organizate din Romania.

13.00 – 14.00 PAUZA

13.30 – Tur de hotel pentru toti cei care vor sa vada camere, restaurantul si salile de conferinta Ramada Plaza si Ramada Parc.

Panel II
14.00 – 14.20 Raluca Veres de la Experience Bucharest
 – Raluca Veres de la Experience Bucharest – ne va relata despre un eveniment important organizat in acest an la Bucuresti. Care au fost efectele muncii inspirationale a celor 130 de bloggeri, vloggeri, influenceri veniti in Romania? Aflati acum de la domnia sa!
Singura agentie de turism care a sprijinit proiectul a fost Viadora.

14.20 – 14.40 Ioana Marian/ desprespa.ro – este de parere ca Turismul de wellness romanesc se afirma inca timid pe plan international desi acesta prezinta un potentia urias de crestere pentru segmentul de incoming dar si de turism intern. Exista o strategie pentru acest sector?

2. A DOUA INTREBARE A CONCURSULUI “ CINE STIE TURISM, CISTIGA!”, sponsorizat de revista TRAVELLER MAGAZIN

14.40 – 15.00 – Prof. Dr. Ioan Namolosanu, ambasador VINVEST, este de parere ca vinul romanesc a devenit de mult timp un ambasador al turismului romanesc la fel de vizibil ca performerii din sport ori cultura din tara noastra. Putem atrage mai multi turisti pe acest segment? Drumurile vinului, expozitiile si Tirgurile de profil, sunt oportunitati pentru continuarea campaniilor “IUBESC VINUL ROMANESC”.

15.00 – 15.15 Toderas Andrei – UltraVoyage DMC, Timisoara
Dupa cum stiti in 2021 Timisoara va deveni Capitala Culturala europeana. Inca de pe acum se pun la punct strategii de promovare pentru aceasta Poarta a turismului Romanesc.Care vor fi dominantele acestora ne precizeaza Toderas Andrei –  reprezentantul UltraVoyage DMC, din Timisoara.

3. A TREIA INTREBARE A CONCURSULUI “ CINE STIE TURISM, CISTIGA!”, sponsorizat de revista TRAVELLER MAGAZIN

15.15 – 15.30 Campeanu Catalin / Fondator Acvamania Parc – turismul de aventura
Venit mai tirziu la masa turismului romanesc, turismul de aventura este din ce in ce mai mult cautat de noile generatii de calatori straini. Dar suntem in masura sa oferim pachete securizate pentru acest segment? Campeanu Catalin / Fondator Acvamania Parc – ne prezinta preocuparile de dezvoltare a produselor de rafting.


15.30 – 15.45 Florina Ioanid/Equestrian Adventures
 + Oana Maria VELEA
Un segment de nisa dar care poate aduce foarte multi bani intreprinzatorilor care s-au implicat in dezvoltarea lui este turismul ecvestru. Unde ne situam in 2017 si cu ce probleme ne confruntam ne va spune Florina Ioanid de la Equestrian Adventures.

15.45 – 16.00 Ciprian Slemco/ghid de turism – ne vorbeste despre necesitatea infiintarii politiei turistice.
Un subiect spinos dar foarte important pentru ordonarea activitatilor de incoming pe teritoriul tarii noastre. E necesara infiintarea unei politii turistice care sa urmareasca activitatile ilegale ale unor ghizi neautorizati, care insotesc grupuri vizitatori straini in Romania? In mod sigur da, asa cum se intimpla in toate tarile cu turism civilizat. Aceasta este doar una dintre opiniile ghidului de turism Ciprian Slemco. Despre restul va va relata el, in aceasta ultima alocutiune a FORUMULUI.

16.00 – 16.30 – TOMBOLA


Premii tombola: 
Premiul 1– este oferit de Pensiunea Norica din Gura Raului (Sibiu)
1 camera DBL pentru 2 nopti in perioada 12-14 ianuarie 2018
pensiunea-norica Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 2– este oferit de agentia SCORILO TURISM – 1 loc in excursia de zile la Sarmizegetusa 4-6 mai 2018

Premiul 3 – 1 day 4×4 trip (3 pax) din Bucuresti sau Brasov oferit de agentia 4×4 Tours. Bucegi/Piatra Craiului – Diham /Magura Pestera/ Pestera Fundatica.
Cu plecare/sosire Buc sau Brasov depinde de unde doreste castigatorul.
tururi-4x4 Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

 

Premiul 4 – Un week- end la pensiunea Sf Nicolae 4* din Alunis – judetul Prahova cazare si pensiune completa, 1 camera dbl. Data o stabilim impreună cu castigatorul.
alunis Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

 

Premiul 5 – EXCURSIE CU GHID – EDUARD ACSENTE
Pentru ambele forumuri (incoming si ghizi ) ofer cate o excursie cu barca pentru 4 persoane din Sfantu Gheorghe la padurea Caraorman si lacurile Erenciuc, Puiu si Rosu. Ambele in luna iunie 2018, prima undeva la jumătatea lunii iar cealaltă pe sfarsit. Stabilim datele impreuna cu castigatorul.
barca Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 6
Cazare 2 nopti in Timisoara
, pentru 2 persoane, in week-end, intr-un apartament in regim hotelier. Stabilim datele impreuna cu castigatorul.
Acest premiu este oferit de DescoperimRomania.ro
apt-timisoara Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

 

Premiul 7
Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea oferă o vacanță în Delta Dunării. Un sejur pentru 2 persoane, 3 zile, 2 nopți de cazare, pensiune completă și excursii în Delta Dunării pentru vara 2018.

addlt Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 8
Asociatia de Turism Bucovina ofera un sejur de 2 nopti pentru 2 persoane (1 camera dubla) cu demipensiune si acces gratuit la Centrul de agrement & spa la pensiunea POPASUL DOMNESC Voronet . Perioada va fi aleasa de comun acord de catre castigatorul premiului si administratorul pensiunii. La acest premiu mai primiti si un tur de mănăstiri ghidat pentru doua persoane oferit de ghidul Ciprian Slemco.
piscina-bucovina-p8 Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 9
Compania Direct Aeroport va asigura transportul unui cuplu (doi pasageri) de la Aeroportul Otopeni si pana la Brasov (sau Valea Prahovei).Perioada va fi aleasa de comun acord.
direct-aeroport9 Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 10 
Un cos cu bunatati traditionale + o agenda si un stilou Transylvania oferit de Romanian Art&Craft.
Mentionam ca cei de la Romanian Art&Craft vor avea si o masa de prezentare produse la intrare. Cand o sa aveti nevoie de suveniruri Romania, sa stiti de unde sa le cumparati!
premiu-arcraftromania10 Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 11 
Residence Ambient Brasov ofera 1 camera DBL pentru 1 noapte in perioada 10 – 31 ianuarie 2018. Perioada va fi aleasa de comun acord de catre castigatorul premiului si administratorul unitatii.
p11-residence-ambient-brasov Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Premiul 12 – portalul de turism InfoTravelRomania.ro ofera un „cont de agentie turism” pentru 6 luni. Agentia de turism poata sa introduca nelimitat sejururi si circuite in sistemul nostru.


Sponsori principali eveniment: KARPATEN TURISM si TravelMaker.
karpaten Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

travel-maker Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Locatie eveniment: 44.480317, 26.062169
locatie-forum-incomingV Forumul de Incoming ediţia a V-a Hotel Ramada Plaza, Bucureşti 13 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *