COLOR RUN Cluj www.descoperimRomânia.ro

Hai-hui prin inima Clujului

Hai-hui prin inima Clujului


Știm deja cu toții cât de populate sunt orașul și județul Cluj-Napoca, ceea ce înseamnă că și activitățile sunt pe măsură. Spre exemplu, iubitorii de sport și alergat pot participa la renumitul „COLOR RUN„, care, este organizat în fiecare vară de cel puțin 2 ori. Sunt așteptați atât localnicii, cât și turiștii să se simtă bine și plini de culoare după o adevărată aventură prin Cluj. 

O altă activitate ar fi echitația de la Wonderland, pentru cei care iubesc călăritul sau pur și simplu își doresc să încerce ceva nou, să iasă din zona de confort sau să își îndeplinească un vis. Tot la Wonderland avem și balonul cu aer cald, potrivit persoanelor care iubesc adrenalina și activitățile de la înălțime. 

Hai-hui la drum spre centrul Clujului, unde se organizează anual TIFF, perfect pentru verile călduroase și pentru un moment de liniște si relaxare în inima Clujului. Timp de o săptămâna, se pot viziona filmele cele mai iubite și așteptate din anul în curs.

Tot în inima Clujului găsim si târgul de vară, din Piața Unirii, cu cele mai delicioase (atât la propriu, cât și la figurat) produse locale țărănești: miere de casă, produse cusute din in și lână, bijuterii handmade, lavandă din propriile recolte etc.

O oază de liniște și momente de relxare în inima orașului

Pentru persoanele pasionate de artă, atelierul de pictură este potrivit pentru a începe un nou drum, o nouă pasiune sau de ce nu, un nou job. Este o activitate relaxantă, educativă și plină de informații noi, care cu siguranță ii va ajuta pe viitor. 

În inima Clujului se pot face multe activități, însă plimbările „hai-hui” de seară prin tot centrul Clujului sunt cele mai relaxante, care te încarcă pozitiv și îți dau energia necesară pentru următoarea zi.

Clujul este un oraș mare, superb și primitor, în plină dezvoltare, pentru a oferi un trai cât mai decent atât localnicilor, cât și turiștilor sau noilor veniți în oraș. 

Hai-hui în Cluj cu „burta plină”  

Este imposibil să nu pleci la plimbare cu „burta plină” de toate bunătățile Clujului. Începând de la supele cremă de la Panemar, la ciorbele de burtă de la diverse restaurante (Restaurant Transilvania, Gentleman’s Bistro&Sports, Express Chef, I Love Eat etc.), la numeroasele salate de la Salad Box, până la super deserturile de la Pralina și Lemnul Verde
(recomand Cappuccino, absolut delicios). 

Pe timpul verii sunt organizate mai multe festivaluri în parcul central, care este amplasat și el în inima Clujului, festivaluri precum: Street food Festival, Festivalul Berii, Jazz in the Park etc, de unde nu ai cum să nu pleci cu „burta plină”. Toate acestea sunt organizate pentru gurmanzi și pentru persoanele cărora de place să deguste toate tipurile de bere, deserturi și preparate locale sau gătite în diverse stiluri.

Așadar, vă așteptăm cu drag și bucurie să ne treceți pragul, cei care încă nu ați făcut-o, iar pentru cei care deja sunt în inima Clujului, vă mulțumim și sperăm să vă simțiți bine, să aveți o ședere și o gazdă cât mai plăcută!


Caută cazare în categoria:
Cazare TransilvaniaCazare Cluj-Napoca

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: NaturaObiective turistice 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *